• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

magyyi 3Dunakeszi Város Önkormányzatának kiemelt célja, hogy a lakosság számára magas színvonalú, változatos szolgáltatásokat nyújtson az egészséges életmód biztosításához. Ennek megfelelően az elmúlt években számos sporttal kapcsolatos fejlesztést hajtottak végre a városban.

A Magyarság Sportpálya átvétele óta kiemelt cél, hogy a komplexum megújításával az eddig is sokrétű sportélet tovább fejlődjön. Eddig BMX pálya kialakítására, egy új műfüves pálya létesítésére, két futballpálya felújítására, négy öltöző felújítására, a felső és az alsó részen meglévő parkoló kapacitás növelésére, illetve a főépület energetikai korszerűsítésére került sor, amelynek keretében megtörtént az épület külső nyílászáróinak cseréje és külső hőszigetelése.

Ezen túl elkészültek az épületek további korszerűsítésére, és a szabadtéri sportpályák bővítésére vonatkozó tervek, amelyek magukba foglalják a főépület belső felújítását, átalakítását, a régi lőtér helyén új atlétikai pályák - gerelyhajító, diszkosz, kalapácsvetésre alkalmas pálya, súlylökéshez alkalmas pálya és hármasugró, távolugró pálya - kialakítását. A Képviselő-testület támogató döntése szerint a felsorolt fejlesztések nagy része még az idén megvalósul.

Fejlesztési koncepció

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló