• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

mak logoBabakötvény, befektetés, kincstári számlavezetés helyben. Állampapír értékesítési pontot nyitott a Magyar Államkincstár a Dunakeszi Járási Hivatalban.

A Magyar Államkincstár tovább bővíti állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálati hálózatát. Az országszerte megnyíló új értékesítési pontok értékpapír nyilvántartási-számla, Start-értékpapírszámla, Tartós Befektetési Számla nyitással- és kezeléssel; továbbá kényelmi szolgáltatásokkal – Telekincstár, Webkincstár, illetve Mobilkincstár – állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Tuzson Bence, Dunakeszi országgyűlési képviselője a megnyitón kiemelte, hogy az itt létrejött pontnak köszönhetően a helyi lakosok, akik saját tehetségüknek és szorgalmuknak köszönhetik azt, hogy régiójuk kiemelkedő az országban, ezután megtakarításaikat olyan helyre hozhatják, ahol később biztonságban is tudhatják azt.

A Magyar Államkincstár olyan befektetési lehetőségeket biztosít a lakosság számára, melyek biztonságosak, hiszen a pénz mögött maga az állam áll, teljes garanciájával. Gondoljunk csak a babakötvényekre, melyek mögött egy egyszeri állami támogatás is áll - hosszú távú garancia és egy életkezdési lehetőség azoknak a gyerekeknek, akik 2005. december 31- t követően születtek.

Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere szintén köszönetét fejezte ki az államvezetés felé, hogy támogatja Dunakeszi Város Önkormányzatának abbéli törekvését, amely a helyi lakosok átlagon felüli kiszolgálását tűzte ki céljául. Örömét fejezte ki, hogy dunakeszi ismét egy sikertörténethez csatlakozhatott.

Az értékesítési pont megnyitásával azon helyi lakosok igényei is ki lesznek szolgálva, akik nem milliókat fektetnek állampapírba, hanem a számukra nagyon fontos, pár tízezer forintos megtakarításukat szeretnék biztonságos körülmények között, versenyképes hozam mellett elhelyezni.

Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott szavaival élve Dunakeszinek MÁK-ja van, hiszen a város része lett egy újabb kiemelkedő regionális törekvésnek, amely egyre sikeresebb.

Az értékesítési pont elérhetőségéről, illetve az állampapír-forgalmazás részleteiről a Magyar Államkincstár honlapja nyújt bővebb felvilágosítást (http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/oldalak/tartalom/5522/).

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló