• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

nőnap1Dunakeszi Város Önkormányzata idén sem feledkezett meg a városi intézmények női dolgozóiról, hiszen Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere, Tuzson Bence, országgyűlési képviselő és a városi képviselő-testület tagjai személyesen köszöntötték őket a nemzetközi nőnap alkalmából.

„Minden benne van, amitől a lét tovább táncol: A költőknek örök múzsája, A Nő, a világ legszebb csodája.” - áll az üdvözlőlapon, mellyel Dunakeszi Város Önkormányzata idén minden Dunakeszin élő hölgyet meglepett, eljuttatva azt a város minden egyes háztartásába, mosolyt csalva ezzel sokak arcára.

Március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából a helyi intézmények hölgy-dolgozóinak kedveskedtek virággal a városi képviselő-testület tagjai, valamint Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere és Tuzson Bence, Dunakeszi országgyűlési képviselője. Vidám színek bukkantak fel így el a helyi oktatási-nevelési intézmények tanári szobáiban, a Szakorvosi Rendelőintézetben, a Humán Szolgáltató Központnál, a VOKE József Attila Művelődési Központban, a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtárban, valamint a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. telephelyein is.

Ezúton is köszönjük az összes hölgy nevében a megemlékezést, és utólag kívánunk minden lánynak és asszonynak, most és örökké fiatalnak boldog nőnapot!

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló