• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Dunakeszi Város Képviselő-testületének döntő többsége határozottan visszautasítja és elítéli Nagy Nándor főszerkesztő méltatlan és sértő szavait, amellyel Dunakeszi város kitüntetettjeit illette.

Nagy Nándor az egyébként kétes megítélésű internetes lap, a Dunakeszi Hírhatár főszerkesztője soha nem látott erkölcsi mélységbe süllyedt azzal, ahogy a Facebook internetes közösségi oldal sokak által látogatott felületén nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Dunakeszi Város által adományázott elismerő kitüntetéseket és azok mindenkori díjazottjait.

Kijelentésével azon köztiszteletben álló embereket sértette meg, akik páratlan egyéni teljesítményükkel el nem évülő érdemeket szereztek és maradandó értéket teremtettek. Példaértékű és figyelemre méltó életművükkel szemben nem állítható semmi. A Képviselő-testület véleménye szerint Nagy Nándor mind szakmailag, mind erkölcsileg alkalmatlan arra, hogy Dunakeszi közéletében részt vegyen, valamint Dunakeszi város lakosai és mindenkori kitüntetettjei nevében is szólva mélységesen elítéli e nemtelen és rosszindulatú megnyilvánulást.

Felháborítónak tartjuk a balliberális képviselők üggyel kapcsolatban tanúsított magatartását. Lukácsi Bálint a méltatlanság megszavazásakor szabályellenesen kikapcsolta szavazókészülékét, a Gyurcsány-párti Radnóti Henrik pedig nemmel szavazott, miután jelezte, hogy amit az Önkormányzat sértésként könyvelt el, csupán egy Facebook-kommentár, ezzel mindenki számára érthetően jelezve, hogy nem határolódik el a méltatlannak ítélt megnyilvánulástól.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló