• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

aláírásCsütörtök délelőtt aláírták az alagi, 24 tantermes általános iskola tervezéséről és kivitelezéséről szóló többoldalú szerződést.

Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere, Kovács Norbert, a Nemzeti Sportközpontok főigazgatója, valamint az iskola építésére vonatkozó közbeszerzési pályázat nyertese aláírták a Dunakeszin épülő új iskoláról szóló szerződést.

Kovács Norbert kiemelte, hogy az iskola megépülésével nem csupán Dunakeszi városa lesz gazdagabb, hanem pozitív hatását az egész régióban éreztetni fogja. A Repülőtéri úton épülő huszonnégy termes általános iskola és sportközpont építtetője a Nemzeti Sportközpontok, a projekt műszaki ellenőrzéséért pedig a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK Zrt.) felel. Az iskola építése így teljes egészében állami támogatásból valósul meg, fenntartása és üzemeltetése viszont már Dunakeszi Város Önkormányzatának feladata lesz. A projekt összköltsége legalább négy milliárd forint.

A kivitelezés pontos ütemtervéről a jövő héten indulnak az egyeztetések, azonban már most biztos, hogy idén nyáron elindul az építkezés. A befejezés várható ideje 2017 augusztusa, ami azt jelenti, hogy 2017 szeptemberében a diákok birtokba is vehetik az új, átlagon felüli oktatási komplexumot.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló