• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

Views of Balatonfüred and Lake Balaton from Tihany Peninsula HungaryDunakeszi Város Önkormányzata 2015-ben vásárolta meg a Balatonakarattyán található 2580 m²-es közvetlen tóparti, saját stranddal rendelkező telket azzal a céllal, hogy elsősorban az iskolások kikapcsolódását szolgálhassa. A Képviselő-testület többségének támogatásával hamarosan elkezdődik az üdülő kivitelezése, a döntést csupán Radnóti Henrik utasította el, valamint a szavazástól tartózkodtak Lukácsi Bálint, Hircz Tamás és Ábri Ferenc képviselők.

Az Önkormányzat kiemelt célja, hogy Dunakeszi diákságának a mai kor elvárásainak megfelelően emelt minőségű rekreációs lehetőségeket biztosítson. Ezért elképzelésének mihamarabbi megvalósításának érdekében, a Képviselő-testület többségének támogatásával 2015-ben vásárolt Balatonakarattyán egy 2580 m²-es közvetlen tóparti, saját stranddal rendelkező telket, hogy a dunakeszi diákok magas csoportlétszámban, szervezetten táborozzanak a Balatonon, az Önkormányzat támogatásával.

Ezért a Képviselő-testület többségének támogatásával (csupán Radnóti Henrik, önkormányzati képviselő ellenezte a javaslatot) tavaly egy 2 580 m²-es közvetlen tóparti, saját stranddal rendelkező telket vásárolt a Város, hogy rövid időn belül egy olyan üdülőközpontot valósítson meg, amely minden tekintetben átlagon felüli élményt biztosít minden, ott nyaraló fiatalnak és kísérőjének, valamint a helyi intézmények dolgozóinak is.

A tervezett üdülő épülete egyszerre alkalmas diákok és kísérőik üdültetésére, továbbá ezzel párhuzamosan külön apartmanokban több család elszállásolására.

Mivel Dunakeszi Város Képviselő-testülete egyetért a balatonakarattyai többcélú ingatlan fejlesztésével, az elkészült tervek alapján elindulnak a kivitelezést megelőző engedélyezési eljárások és egyéb előkészítő intézkedések, hogy a dunakeszi diákok 2017-ben már birtokba is vehessék a város balatoni üdülőjét.

A balatonakarattyai üdülő koncepciója az alábbi linken érhető el.

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló