• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

foci.jpg.ashxMájus 20-án másodszorra is megrendezésre kerül Dunakeszi oktatási intézményeinek focitornája, az Iskolák Kupája, melynek keretein belül átadják a megye legjobb füves pályáját is, a Magyarság Sporttelepen.

Dunakeszi Város Sportigazgatósága és a Dunakeszi Kinizsi USE szervezésében idén is lesz Iskolák Kupája - a focitorna, ahol nem csupán városunk diákjai mérik össze erejüket, hanem helyet kap a Magyarság Sporttelep felújított center pályájának átadóünnepsége is.

A Magyarság Sporttelep számos korszerűsítésen esett át a közelmúltban, szinte folyamatosan zajlanak a helyszínen a fejlesztési munkák. Többek között 2013-ban átadtuk az ország egyik legjobb BMX parkját, mely azóta több országos rendezvénynek és bajnokságnak is helyet adott, majd egy év múlva egy átlagon felüli felszereléssel ellátott kültéri fitneszpark is helyet kapott. (A Magyarság Sporttelepen végzett fejlesztésekről bővebben ITT tájékozódhat.)

A center pálya felújításának köszönhetően a dunakeszi Iskolák Kupája a megye legjobb füves pályáján kerülhet megrendezésre. A tornán ezúttal is négy korcsoportban mérkőznek meg a dunakeszi iskolák és külön díjazzák a legjobb kapusokat, legjobb mezőnyjátékosokat és a gólkirályokat is.

A részletes kiírás az alábbi linken érhető el.

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló