• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

tancA nagyok táncművészeti középiskolában folytatják.

Az Eudoxia Táncszínház tíz éves történetében már nem ez az első generációváltás, pontosabban a harmadik. A régi tánckarok tagjai közül már többen profi táncosként, többen pedig felnőtt amatőr táncegyüttesekben űzik hivatásukat. A táncszínház vezetői, Ignéczi Gergely és Jámbor János pedig nagy szeretettel figyelik régi növendékeik pályáját és büszkék sikereikre.


A nagyok kiválása után a Petit Soleil Balettiskola növendékeiből újjá lett szervezve a Soleil Ballet tánckara. A tánckar tagjai a következők: Hajdrik Csenge, Gerecs Panna, Gyepessy Dalma, Farkas Liliána, Mezei Sára, Lugosi Katica, Orlay Viktória, Papp Eszter, Pozsonyi Panna, Szilágyi Rebeka és Újvári Sarolta. Mindannyian újoncok egy kivétellel. Hajdrik Cenge az előző tánckarral több mint tíz alkalommal lépett már fel. A balett ebben az összeállításban először a Városi Családi Napon „Esernyős Táncegyveleg” című koreográfiával mutatkozott be, nem kis sikerrel. Nem lettek azonban magukra hagyva, mert a nagyok még egy fellépés erejéig visszatértek.

Azóta már újabb fellépésen is túl vannak az újak. Készülnek az évadzáró előadásra, amely a régi Alagi Városháza Színháztermében lesz 2013. június 15-én 1600-kor a balettmesterük Lakatos Marianna irányításával.

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló