• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ
 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">

Ügymenet leírása:

A településfejlesztési koncepció, az integrált településfejlesztési stratégia és a településrendezési eszközök egyeztetésekor kormányrendelet és helyi jogszabály alapján biztosítja az Önkormányzat a teljes körű nyilvánosságot.

A meghatározott határidőn belül a közzétett dokumentumokkal kapcsolatban a partnerségi egyeztetés szabályai szerint javaslatokat, észrevételeket tehet, véleményt nyilváníthat az eljárásban érintett résztvevő.

Vonatkozó jogszabályok:

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 140/2013.(V.30.) K-t határozat

Aktuális hirdetmények, közzétételek:

 Partnerségi tájékoztató 

DUNAKESZI VÁROS Településszerkezeti Tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének eseti módosítása

Dunakeszi uszoda - TSZT, HÉSZ módosítás

 


                                                                                                                      

 

 

PARTNERSÉGI TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Lakosság!

Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXVIII tv 8. § (2) bekezdése és a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Trj.) 29. §-a alapján a 140/2013. (V.30.) sz. önkormányzati határozattal elfogadott Dunakeszi Város Önkormányzatának a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló határozata értelmében, a helyben szokásos módon történő közzététel útján a következő tájékoztatás adom.

TÁJÉKOZTATÓ 

 

Tisztelt Lakosság!

Dunakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testülete 332/2016.(XII.15.) sz. határozatával a város Településszerkezeti Terve és Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terve soron kívüli módosításáról döntött. A rendezési terv felülvizsgálja és javaslatot ad a gépkocsi- és egyéb tárolók ingatlanon belüli elhelyezkedésének a kialakult állapotok szerinti megvalósíthatóságára, az ingatlanok beépíthetőségének kizárólag a szükséges építmények elhelyezhetősége érdekében történő növelésére, továbbá a gépjármű tároló építési kötelezettség szükséges mértékű előírására, valamint a szintterület mutató számítás módosítására a szükséges garázsok területének kiemelése terén.

A fentiek alapján a fent megnevezett Településszerkezeti Terv és Helyi Építési Szabályzat eseti módosítása ügyében Dunakeszi Város Főépítésze lakossági fórumot tart.

Tájékoztató

Időpont: 2017. február 20. 16:30 óra

Hely: Dunakeszi Város Házasságkötő terme

 

 

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló