! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Jön a XIII. Dunakeszi Feszt

KezdőoldalHírekJön a XIII. Dunakeszi Feszt
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya | Esemény | Közérdekű | Kultúra
2024-08-03

Sokak szerencseszáma a 13, hát még ha rendezvényről van szó. Szeptemberben már a 13. Dunakeszi Fesztet rendezi meg Dunakeszi Város Önkormányzata és a Dunakeszi Programiroda. Idén Rúzsa Magdi, Valmar, Korda György és Balázs Klári, T.Danny, az Irie Maffia, Lotfi Begi és Dj Dominique koncertjei alapozzák meg a hangulatot, de más zenei fellépők is bemutatkoznak. Ahogy az már lenni szokott, a sport is hangsúlyos szerepet kap, szombaton a VSD sportválasztója, vasárnap a Dunakeszi 7próba teszi izgalmassá a rendezvényt a gyermek- és családi programok mellett.

Közkívánatra a régi helyszínen

A programiroda sok megkeresést kapott azzal kapcsolatban, hogy hangulatosabb és családiasabb volt a feszt a Katonadombon. Így az idei meglepetés, hogy a lakosság kérésére a rendezvény visszaköltözik a Katonadombra.

Az eddigi években mindig a fesztiválozóknak kedvezett az időjárás, erre készülünk most is. Szeptember 6-8. között az egész napos programok mellett két színpadon is látványos bemutatók, koncertek várhatók. Elmaradhatatlan elem a mindig népszerű vidámpark és a régi korokat idéző fa- és népi játékok, játszóterek. Keressétek majd a nyereményszelvényt a Dunakeszi Város Önkormányzatának kiállítói sátrában, hogy ezúttal is versenybe szállhassatok az értékes nyereményekért.

Programok

A Zöld Dunakeszi Program idén is kitelepül interaktív foglalkozásokkal, a Révész István Helytörténeti Gyűjtemény kincskereső játékkal készül a gyerekeknek, a NAV és rendőrség is bemutatkozik, kint lesz a Dunakeszi Német Nemzetiségi Önkormányzat, a Kozsán Tehetségműhely és a Létra Egyesület és még sokan mások.

Koncertek, színpadi programok

09.06., péntek:

  • 20.00 T-Danny
  • 21.30 Valmar
  • 23.15 Lotfi Begi

09.07., szombat:

  • 11.00 Frakk – Négy Arc Színházi Produkció
  • 20.00 Irie Maffia
  • 22.00 Rúzsa Magdi
  • 23.30 Dj Dominique

09.08., vasárnap:

  • 10.00 Bolba Éva és JAZZterlánc
  • 19.20 Dj Dominique
  • 19.50 Nyereménysorsolás
  • 20.00 Korda György és Balázs Klári

További programok még feltöltés alatt.

Jegyek és nyitvatartás

Belépőjegyváltási kötelezettség vagy Dunakeszi Kártya felmutatása kötelező a következő időszakban:

  • 2024.09.06, 16:00-01:00
  • 2024.09.07, 17:00-01:00
  • 2024.09.08, 17:00-21:00

Jegyárak:

  • Pénteki napijegy: 9.000 Ft
  • Szombati napijegy: 9.000 Ft
  • Vasárnapi napijegy: 6.000 Ft

Az elővételes jegyek már kaphatók!

Belépés

Dunakeszi lakosok (Érvényes Dunakeszi Kártyával rendelkezők!) számára a belépés ingyenes minden idősávban. Az érvényes Dunakeszi Kártyával rendelkezők jegyvásárlása esetén a jegyárat nem áll módunkban visszatéríteni, átruházni azonban lehetséges. Dunakeszi Kártya hitelesítésére lehetőség van a helyszínen (mobil appon keresztül – érvényes személyi igazolvány és lakcím kártya esetén). Plasztik kártya kiváltására azonban nem. Dunakeszi Társkártya 50 % kedvezményre, A Dunakeszi Vendég Társkártya 20% kedvezményre jogosít a belépőjegy árából. A kedvezmény csak a helyszíni jegyvásárlásnál érvényesíthető, online elővásárlásra ebben az esetben nincs lehetőség.

Pénteken kizárólag Dunakeszi Kártyával vagy aznapra szóló jeggyel biztosított a belépés.

Szombaton és vasárnap 10:00-17:00 óra között a rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható. Szombaton 17:00-tól és vasárnap 17:00-tól már kötelező a jegyváltás a Dunakeszi Kártyával nem rendelkezők részére, dunakeszi lakosok pedig Dunakeszi Kártya érvényesítése ellenében vehetik át a belépésre jogosító karszalagot.

A karszalag a Dunakeszi Feszt teljes ideje alatt a helyszínen bármikor kiváltható.

A rendezvény 10 éves kor alatt INGYENESEN látogatható, lakóhelytől függetlenül.

Belépés 18 éves kor alatt a házirendben leírtak szerint lehetséges, azaz szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozat ellenében, MELY FELTÉTELE A BELÉPÉSNEK. Amennyiben a jegyét előzetesen (online) vagy a helyszínen megváltotta, de nincs nyilatkozata, sajnos nem áll módunkban beengedni és a jegyárat visszatéríteni sem.

A házirend, a szülői meghatalmazás és a szülői nyilatkozat 2024.08.10-től elérhető online Dunakeszi Város hivatalos honlapján. Saját gyermek esetén kérjük, legyen a szülőnél a gyermek személyi igazolványa / diákigazolványa.

Megközelítés, parkolás

Autóval: a Kiserdő utcai parkolóban vagy az Újszőlő utca végén, az EuroVelo6 kerékpárút túloldalán biztosított a parkolás.

Busszal: a városi buszjárat a rendezvény ideje alatt sűrített és meghosszabbított menetrenddel jár. Pénteken 16 és szombat hajnal 2 óra között, szombaton délelőtt 10 és vasárnap hajnal 2 óra között, vasárnap reggel 9 és este 10 óra között ingyenesen használható. A busz a várható nagy autós forgalom miatt a Liget utca-Fő út buszmegállóig viszi az utasokat és ott is veszi fel őket. A pontos menetrendet hamarosan itt a honlapon közzétesszük.

Közösségi eszközök: A könnyebb hazajutás érdekében a rendezvény ideje alatt a Kiserdő utcai parkolónál a füves területen közösségi rollerek is rendelkezésre állnak majd. Az érintett 3 napra a bevezetett Lime roller parkolási rendet a szolgáltató Dunakeszin belül átmeneti időre felfüggeszti.

További részletekkel folyamatosan jelentkezünk.

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!