! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-ás autóút M3-as autópálya és a 11-es főút közötti szakaszán

KezdőoldalHírekBurkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-ás autóút M3-as autópálya és a 11-es főút közötti szakaszán
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2024-10-04

Burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-ás autóút M3-as autópálya és a 11-es főút közötti szakaszán

 A Magyar Közút Nonprofit Zrt tájékoztatása alapján szakaszos burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M0-ás autóút M3-as autópálya és a 11-es főút közötti szakaszán 2024. október 4-én péntek este. A felújítás több ütemben, sávzárás, esetenként teljes útzár bevezetése mellett valósul meg. A várhatóan 2024. október végéig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra, és emiatt menetidő növekedésre számíthatnak a közlekedők.

A munkák első ütemében, a 2024. október 4-6. közötti időszakban, péntek estétől vasárnapig az M2-es autóútról az M0-ás autóút Megyeri híd irányba felhajtó csomóponti ágat lezárják a forgalom elől a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei, ezért az M2-es autóútról nem lehet majd felhajtani az M0-ás autóútra a Megyeri híd irányába. A szakaszra vonatkozó teljes útzárat előreláthatólag 2024. október 6-án, vasárnap az esti órákban szüntetik meg. A zárás ideje alatt Vác felől a Megyeri híd irányába az M0-ás autóút 69-es számú fóti csomópontján visszafordulva lehet majd felhajtani.

Ugyanezen időszakban 2024. október 4-6 között, péntektől vasárnapig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán a 73-as Dunakeszi dél csomópontot megelőző szakaszon lezárják a külső sávot. A korlátozás nem akadályozza az csomópontban az autóútról történő lehajtást.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.