! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Sport és egészség a Magyarság Sportpályán

KezdőoldalHírekSport és egészség a Magyarság Sportpályán
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Egészség | Esemény | Közérdekű | Sport
2024-10-09

2024. Október 12-e mozgalmas nap lesz a Magyarság Sportpályán,

Reggel 09:00-13:00 között

a Rotary District Clubjainak Szövetsége, a Magyar Stroke Társaság és az Országos Mentőszolgálat a Magyarországi Rotary Klubok szervezésében, Stroke Prevenciós délelőttöt tart majd.
A program célja a betegség megelőzése, a kialakult betegség esetén a tünetek felismerése, az ellátás megkezdésének mielőbbi elősegítése. A helyszínen prevenciós szűréseket, tanácsadást is tartanak a szakmai partnerek.
A METRO Áruház minden résztvevő ponthoz biztosít majd frissítő ásványvizet, és gyümölcsöt.
A délelőtt folyamán befolyt támogatásokból, a településhez legközelebb található Stroke központot támogatják majd a résztvevők.

Délután 15:30-tól

VS Dunakeszi – Gödi SE női kézilabda bajnoki mérkőzése lesz, melyen szeretnénk ha a szurkolók, a vendégek és a látogatók a mérkőzés félidejében, a megadott jelet követően, minden plüss játékot bedobnának majd a pályára.

Fontos lenne, hogy csak és kizárólag jó minőségű használt játékokat hozzanak a kedves adományozók magukkal

A helyszínen jótékonysági tombola vásárlására is lesz lehetőség, mely összeg teljes egészében az Örökbe Fogadok Egyesület számára kerül átutalásra, ezáltal is segítve az arra rászoruló intézményeket, gyermekeket és családokat.

A Magyarság Sportpályán a VSD izgalmas programokat szervez. A kültéri kondiparkban szakképzett erőnléti edző tart edzéseket, amelyekre az alábbi időpontokban lehet jelentkezni:

  • 09:00-09:45
  • 10:00-10:45
  • 11:00-11:45
  • 12:00-12:45

Emellett a Magyarság Sportcsarnokban ügyességi feladatokon, sorversenyeken vehettek részt, valamint lehetőség lesz pingpongozni és dzsúdózni is, valamint az Aktív Magyarország Programban tavaszra felújított BMX Freestyle pályán a rolleresek és BMX-esek egész nap nagy közönség előtt trükközhetnek.

Az esemény házigazdái:

Kundlya Zsófia és Pethő Krisztián
Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!