! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

DUNAKESZI LEDCSERE PROGRAM

KezdőoldalEseményekDUNAKESZI LEDCSERE PROGRAM

DUNAKESZI LEDCSERE PROGRAM

Családi

INGYENES lakossági LED-csereprogram Dunakeszi Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel. Ugyanakkora megvilágítás eléréséhez egy LED-nek akár 80-85 százalékkal kevesebb energia is elég egy égőszálas égőhöz képest.

Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti, akár éves szinten 70.000 Ft* megtakarítás is elérhető. A ledcsere.hu oldalon található kalkulátor segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világít az Ön otthonában.

KÉRDÉSEK na ÉS persze a VÁLASZOK

Ki tud segíteni a regisztrációban?

Dunakeszi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata

27/542-800

ugyfelszolgalat@dunakeszi.hu

Mennyi Led fényforrást tudok választani?

A villanyszámla alapján adódó egyéves fogyasztás mennyiségéből határozza meg a LEDCSERE alkalmazás a kiválasztható LED-ek együttes teljesítményének maximumát. Ha ennél több LED-et választ, értesítés jelenik meg a jelentkezés véglegesítésekor, és módosíthatja a LED-ek megadását.

Miért jó a led csere kalkulátor?

Javasoljuk, hogy számolja ki a kalkulátor segítségével, hogy mennyi izzóra lehet jogosult. A villanyszámla összegének kb. 30 százalékig tudja kicserélni a hagyományos villanykörtéit, mert a világítás költsége a teljes villanyköltség kb. 30 százalékát teszi ki.

Albérletben élek, de nincs a nevemen villanyszámla, hogyan tudok regisztrálni?

A tulajdonos nevében van lehetőség a regisztrációra, és az izzók átvételekor magával kell vinni a tulajdonos által aláírt meghatalmazást.

Miért kell a villanyszámlát is feltölteni?

A villanyszámlán lévő fogyasztás alapján a LEDCSERE alkalmazás meghatározza a megtakarítás maximális mennyiségét. Másrészt a villanyszámlához tartozó fogyasztási hely az az ingatlan, amire a regisztráció során igényelt ledcsere vonatkozik. Emiatt a LEDCSERE alkalmazás egy fogyasztási helyhez egy regisztrációt enged.

Társasház közös helyiségébe igényelhetek led izzókat?

A közös helyiségben/helyiségekben lévő fényforrások igénylésére a tulajdonosok nem jelentkezhetnek. Mert az a társasház tulajdona. A társasház közös képviselője tud csak regisztrálni, abban az esetben, ha ő szerepel a számlán felhasználóként.

Napelemem van, én is igényelhetek Led izzókat?

Azokon a fogyasztási helyeken, ahol napelemes termelés történik – az ide vonatkozó jogszabályok értelmezése szerint – nem jogosultak az ingyenes LED-ekre.

információ és regisztráció : www.dunakeszi.hu és www.ledcsere.hu