! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Gyereknapi hétvége Dunakeszin

KezdőoldalEseményekGyereknapi hétvége Dunakeszin

Gyereknapi hétvége Dunakeszin

Családi
Koncert
Kulturális programok
Szabadtéri program

Május utolsó hétvégéje a gyerekeké, nemcsak a Dunakeszi Gyereknap, hanem a Pest Vármegyei Rendőr- és Katasztrófavédelmi Nap is ekkor lesz a Katonadombon. Két napon át sok-sok élmény várja a családokat.

Rendőrnap

Május utolsó hétvégéje a gyerekeké, nemcsak a Dunakeszi Gyereknap, hanem a Pest Vármegyei Rendőr- és Katasztrófavédelmi Nap is ekkor lesz a Katonadombon. Két napon át sok-sok élmény várja a családokat.

A szombatot a rendőrök és a katasztrófavédők uralják majd. A programok 10.00 és 14.30 között látogathatók. Lesz rendőrmotoros bemutató, kutyás bemutató, biztonsági öv szimulátor, versenyautó szimulátor, emelőkosaras tűzoltó autó, füst sátor, oltófal ügyességi verseny és még sok izgalmas attrakció.

Vasárnap gyereknap

Halász Judit koncerttel nyitunk és Horváth Tamás koncerttel zárjuk majd az idei gyereknapot, de a két programpont között számos más érdekességgel is készülünk. Ingyenes játékok, ládavasút, óriáskerék, sárkányhajózás, kézműves foglalkozások, színpadi bemutatók, óriásbuborék, vitorlázórepülő és színes programkavalkád. A Dunakeszi Shop is kitelepül.

Először, másodszor, harmadszor... Zokni!

Ahogy több fórumon hirdettük, itt még beválthatók azok a „Gyűjtsd össze Dunakeszit!” matricás albumok, amik május 1-ig nem teltek be, de azóta sikerült minden matricát beragasztani. És még a helyszínen is lesz lehetőség matricagyűjtésre és cserére. Fontos tudnivaló, hogy gyereknap után végleg lezárul a Zokni akció, érdemes élni ezzel az utolsó lehetőséggel.

Százszorszép Dunakeszi - a helytörténeti mesekönyv 3. kötete

Teljesen titokban tartottuk eddig, de most eláruljuk, hogy elkészült a helytörténeti mesekönyvsorozat 3. kötete, a Százszorszép Dunakeszi. Ezúttal Dunakeszi természeti értékeit mutatjuk be a gyerekeknek, ezért az óvónénik és tanítónénik mellett Nyíri Márton környezetvédelemért felelős alpolgármester és Tóth Eszter főkertész is írt 1-1 mesét. Mivel Zokni nélkül már nincs élet, a matricás albumban megkedvelt kutyus is, mint főszereplő, megjelenik benne. A kötet a gyereknapon, a Dunakeszi Shop-ban meg is vásárolható és természetesen be is mutatjuk. A matricás sátornál a meseolvasó kuckóban várjuk a gyerekeket, akiknek a szerzők maguk olvassák fel a meséket.

#iloveDunakeszi

A Helen Doron nyelviskolával közösen pedig online akciót hirdetünk. Azok között, akik posztolnak a rendezvény napján a helyszínről a Facebookon és #iloveDunakeszi #DunakesziProgramiroda #HelenDoron hashtaggel megjelölik a képet, kisorsolunk 5 db 1 hónapos ingyenes angol nyelviskolai képzést gyermekek részére.

Mindenkit várunk szeretettel! Jó szórakozást kívánunk!

Állandó programok

  • VSD Shop
  • Dunakeszi Shop
  • Dunakeszi matricagyűjtés
  • Kézműves foglalkozások
  • Vidámpark
  • Ugrálóvárak
  • Népi játszóterek
  • vitorlázó repülő kiállítás

Gyereknapi hétvége programok

Megközelítés

Hétvégi buszmenetrend

2024.05.25 - Szombat Rendőrnap

9.30

Rendőrmotoros bemutató

10.05

Rendőrségi és katasztrófavédelmi bemutató

10.45

Térzene – Készenléti Rendőrség Zenekara

11.25

Bűnügyi kutyás bemutató

További programok

12.00 - 14.30

bűnügyi technikusok bemutatója, bűnmegelőzési sátor, balesetmegelőzési sátor, biztonsági öv szimulátor (18 éven felülieknek), kerékpáros ügyességi pálya (gyermekeknek és felnőtteknek), motorkerékpár szimulátor (gyermekeknek és felnőtteknek), versenyautó szimulátor, KRESZ teszt, fegyverbemutató, Hagyományőrző Rendőrszázad eszközeinek és felszerelésének bemutatója, TEK eszközeinek és felszereléseinek bemutatása, füstsátor, tűzoltó emelőkosaras jármű, tűzmegelőzési sátor, tálca tűzoltási bemutató, oltófal ügyességi verseny, állatsimogatás, (Készenléti Rendőrség szolgálati lova), A Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat eszközeinek és felszereléseinek bemutatása, BV eszközeinek és felszereléseinek bemutatása, spinner 360 selfie, multicam 6,

2024.05.26 - Vasárnap Gyereknap

11:00

Halász Judit koncert

12.00-14.00

Sárkányhajózás a strandon

12.35

“Így tedd rá”

12.50

Német nemzetiségi néptánc

13.00

FFAMI néptánc

13.15

Cheerleader

13.30

Víz világnapja rajzpályázat eredményhirdetése

13.45

Cheerleader

14.05

FFAMI néptánc, balett, modern tánc

14.50

Musztáng SE

15.20

Et Vie Danse

17.30

Horváth Tamás

További programok

12.00 - 14.30

2024.05.26. Vasárnap - További programok

10:00 - 14:00

Nyílt nap a Dunakeszi Járműjavítóban - Gyárlátogatás DOTTÓ vonattal

10:00 - 16:00

Gyűjtsd össze Dunakeszit! matricagyűjtés

Matricasátor
10:00 - 16:30

Meseolvasás a mesesátorban

Mesesátor
12:00 - 14:00

Sárkányhajózás a strandon

Duna part
10:00 - 18:00

Nép játékok, kézműves foglalkozások, körhinta, ládavasút

xls ikon

Buszmenetrend május 25.

Letöltés
xls ikon

Buszmenetrend május 26.

Letöltés
xls ikon

Buszmenetrend május 25.

Letöltés
xls ikon

Buszmenetrend május 26.

Letöltés