! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Majális

Majális

Családi
Szabadtéri program

Lovas rendőr, tűzoltó autó, rendőrmotor, ládavasút, kézműves foglakozások, KRESZ-pálya, Disney műsor és Ismerős Arcok zenekar is lesz az idei dunakeszi majálison. Május 1. 10 órától várjuk a családokat a Katonadombon.

Pest Megyei Rendőr- és Katasztrófavédelmi nappal egybekötött programkavalkáddal várjuk a családokat az idei majálison, a Katonadombon. A rendfenntartók és a tűzoltók kutyás bemutatóval, füst sátorral, emelődarus autóval, tűzoltó- és rendőrautóval, rendőrmotorral, fegyverkiállítással, rabomobillal, KRESZ pályával és foglalkozásokkal készülnek, de még lovas rendőrök is kilátogatnak a rendezvényre „látványosságnak”. Jönnek a nagy kedvencek is: népi játszótér, kerti vasút, ládavasút, vidámpark és a Kresz Mária Alapítvány kézművességet fejlesztő lehetőségekkel.

A színpadi programok délelőtt gyermekműsorokkal indulnak, majd a helyi egyesületek mutatják be koreográfiáikat, végül a New Frequencies és az Ismerős Arcok zenekar zárja a napot.

Május 1. Dunakeszin nem létezik a koncertfúvósok reggeli zenés ébresztője nélkül. Két kört tesznek a városban, 7.00 órakor és 9.32-kor indulnak a VOKE József Attila Művelődési Központ elől.

Programok

Térkép

8:45

Polgármesteri Köszöntő

8:45

Rendőrség és Katasztrófavédelem - kitüntetés átadó

10:00

Maszk Bábszínház

11:10

Singh Viki Disney gyerekműsora

11:45

Rendőrmotoros bemutató

12:05

Bűnügyi kutyás bemutató

12:25

REDIT

12:45

VSD Cheereladers

13:05

Mustang SE

13:25

Német nemzetiségi néptánc

13:45

Tornádó Hungary SE

14:05

Kreadance

14:25

Et Vie Danse

14:45

4M Dance

15:05

Spartan Dance

17:30

Ismerős Arcok

15:30

New Frequencies

A helyszín megközelítése

A várható nagy látogatottságra való tekintettel a rendezvényre fesztiválbuszt indítunk, reggel 8.40-től 45 percenkénti indulásokkal a végállomástól. A majálison érvényes buszmenetrend a csatolt mellékletből elérhető. A Kagyló utcai munkálatok miatt a busz a Fő úton, a Liget utcai megállóban áll meg, kérjük érkezéskor és távozáskor vegyék figyelembe ezt a néhány perc sétát.

Az autóval érkező látogatók előtt az Újszőlő utca végén, a kerékpárút túloldalán elterülő füves területet ezúttal is megnyitjuk parkolás céljából. A forgalomterelést kollégák segítik majd.

A Katonadomb sori parkolók a kiállított katasztrófavédelmi járműveknek ad helyet május 1-jén, így az utcát lezárjuk az autós forgalom előtt.

Fesztivál Menetrend

xls ikon

Busz menetrend

Letöltés