! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

A Szent István Általános Iskola tájékoztatója

KezdőoldalHírekA Szent István Általános Iskola tájékoztatója
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű | Oktatás
2017-08-28

A Szent István Általános Iskola tájékoztatója

Tisztelt Szülők! A Dunakeszi Szent István Általános Iskola vezetősége ezúton tájékoztatja Önöket, hogy a Dunakeszi Szent István Általános Iskola ünnepélyes tanévnyitóját 2017. szeptember 4-én (hétfőn) 8.00 órakor tartjuk az iskola Repülőtéri út 3/a alatt található új épületében. Az ünnepség után három osztályfőnöki órája lesz a gyerekeknek.

Az új épületbe költözés méltó megünneplésének előkészítése érdekében 2017. szeptember 1-jén (pénteken) tanítás nélküli munkanap lesz.

A tanítás nélküli munkanapon, igény esetén 7.00 és 17.00 óra közötti időszakban biztosítjuk a tanulók felügyeletét az iskola régi, Táncsics utca 4. sz. alatti épületében. Az ügyeletet kérők az étkezéssel kapcsolatban hétfőn kapnak további tájékoztatást.

Az ügyeleti helyen az étkezésnél még nem kell az ellenőrző kártyát használni, az igénylők e nélkül is kapnak az ebédet.

A felügyeletet nem kérő tanulók aznapra befizetett ebédjének árát a szolgáltató jóváírja az október havi befizetéskor. Kérjük, hogy a lemondásokat egyénileg, az étkezési nyilvántartó rendszer szülői felületén tegyék meg.

A tanulói felügyelet biztosítása iránti igényüket 2017. augusztus 31-én 9.00 óráig írásban vagy telefonon jelezhetik a következő elérhetőségeken:

  • e-mail: iskola@sztistvan-dkeszi.sulinet.hu
  • telefon: 27/341-716 vagy 30/264-8562