! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

A zöldebb Dunakesziért

KezdőoldalHírekA zöldebb Dunakesziért
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Zöld Dunakeszi
2021-09-15

Lakossági faigénylés program

A ZÖLD DUNAKESZI program keretében újra ingyenesen lehet fákat és cserjéket igényelni az Önkormányzattól. Az elmúlt évekhez hasonlóan a lakossággal együttműködve számtalan új facsemete kerül kiültetésre, törekvésünk, hogy évente 1000 új fával gazdagodjanak Dunakeszi utcái.

Az idei faigénylések leadására szeptember 15-ig van lehetőségük a lakosoknak ugyfelszolgalat@dunakeszi.hu címen vagy személyesen, az Ügyfélszolgálatunkon. Igénybejelentő nyomtatvány letölthető: https://dunakeszi.hu/ugyintezes_faigenyles – oldalról.

Egy ingatlan elé maximum 3 fa, és 5 cserje igényelhető. A fát és az elültetés költségét az Önkormányzat biztosítja. Egyedül a fa gondozását kérjük az igénylőktől.

Társasházaktól közgyűlési jegyzőkönyvet vagy a lakóközösség részéről egy hozzájárulási nyilatkozatot kérünk, amelyben egyetértenek a telepítéssel.

A környezettudatosabb gondolkodás jegyében „Zöld Dunakeszi” kiadványunk is online formátumban elérhető. Ebben évszakról évszakra összegyűjtjük az adott időszakra vonatkozó teendőket és hasznos tanácsokat és tájékoztatjuk benne a lakosságot arról, mi mindent tesz a város vezetése azért, hogy jövő generációja egy környezettudatosabb, fenntarthatóbb városban élhessen.