! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Alakformálás Dunakeszi Kártyával

KezdőoldalHírekAlakformálás Dunakeszi Kártyával
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya
2022-02-21

Fűzők és alakformálók is kaphatók már Dunakeszi Kártyabirtokosoknak járó kedvezménnyel.

Fűzők és alakformálók online forgalmazásával foglalkozunk 2010 óta. Számos külföldi fűzőgyártóval állunk kapcsolatban, akiktől mindig a legjobb minőségű termékeket tudjuk beszerezni. Divat- és acélmerevítős-fűző kínálatunkat úgy állítottuk össze, mintha csak magunknak válogatnánk!

Webáruházunkban a fűzők mellett latex derékformálók és testformálók is megtalálhatóak. Továbbá alternatívát igyekszünk nyújtani a drága keringő-, szalagavató-, báli-, menyasszonyi- és menyecskeruhák helyett, letisztult és igényes megjelenést adó fűző és szoknya kombinációval. Valentin napra, névnapra, születésnapra, karácsonyra is nagyszerű ötlet meglepni a hölgyeket egy szép fűzővel!

Számunkra a fűzők nem csak a munkát jelentik, hanem a hobbit is úgy, mint a fűzőkkel való foglalatoskodás. Vásárlóinknak segítünk a méret- és fazonválasztásban, illetve bármilyen fűzőviseléssel kapcsolatos kérdés megválaszolásában.

Nálunk az érdeklődő személyre szabott tanácsokat kaphat, bármikor a vásárlók rendelkezésére állunk, szívesen várjuk a kérdéseiket.

Reméljük, hogy az általunk kínált fűzők elnyerik a látogatóink tetszését és a böngészés során mindenki megtalálja azt a fűzőt, amire vágyik. …ha nem, akkor bátran keressenek bennünket e-mailben vagy telefonon.

Dunakeszi Kártyával rendelkező vásárlóinknak 5% kedvezményt nyújtunk a www.fuzok.hu webáruházban megtalálható termékek árából (a kedvezmény más akcióval nem összevonható).

A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás előtt előzetes regisztráció szükséges a webáruházban, melynek során kérjük, adják meg Dunakeszi kártyaszámukat. A kártyaszám ellenőrzése és a kedvezmény beállítása után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, amelyet követően már kedvezményesen vásárolhatnak.

Sensual Corset – A fűző webáruház – www.fuzok.hu