! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Augusztus 20. Dunakeszin

KezdőoldalHírekAugusztus 20. Dunakeszin
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Kultúra
2023-08-14

Minden idők legnagyobb augusztus 20-i rendezvényével készül Dunakeszi Város Önkormányzata az államalapítás 1023 éves évfordulója alkalmából.

Szörényi Levente – Bródy János nagysikerű rockoperája idén 40. jubileumát tölti. Monumentális koncertélményt ígér a Crescendo Music Managment a rockopera keresztmetszettel mind látványban, mind hangzásban. A 40. jubileumi koncertturné egyik állomása Dunakeszi.

A nagyszabású produkció a legnépszerűbb – a rockoperából is ismert – énekes-színészekkel, a zenei szakma kiválóságaiból álló Crescendo Music Orchestra zenészeivel csendül fel, hozzá a ma látható legprofesszionálisabb világítás-, látvány-, és animációtechnikával készülnek. A színpadon monumentális mozgó díszletelemek, ősi ütős hangszerek és látványos pirotechnikai effektek is láthatóak lesznek.

Szereposztás: Feke Pál mellett a főbb szerepekben Dolhai Attila, Szomor György, Miller Zoltán, Vágó Bernadett, Malek Andrea, Serbán Attila, Herczeg Flóra, Jegercsik Csaba, Sándor Dávid és Derzsi György lép színpadra.

A rendezvényre a belépés ingyenes. Dunakeszi Kártyásoknak a színpad előtt kiemelt állóhelyet biztosítunk. A nyugdíjasok az 1. szektor, a kisgyerekes családok, pedig a 2. szektor ülőhelyeit foglalhatják el érkezési sorrendben.

Rendező-producer: Feke Pál

Kezdés: 21:00

Helyszín: Dunakeszi repülőtér

Megközelítés

 Autóval:

A Repülőtéri út végén, a füves területen ingyenes parkoló áll a koncertre érkezők rendelkezésére.

Busszal:

A rendezvényre Dunakeszi Város Önkormányzata ingyenes buszjáratot indít a Dunakeszi MÁV-állomásról, amely az 5-ös járat vonalán 30 percenkénti indulással körjáratként közlekedik 17.40 és 23.48 között. A buszmenetrend a castolt mellékletből elérhető.

xlsx ikon

Buszmentrend

Letöltés