! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Az elsők között a Rév Büfé is

KezdőoldalHírekAz elsők között a Rév Büfé is
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya
2021-03-04

A Rév büfé, Dunakeszi Duna-partján fekvő, gyönyörű panorámás vendéglátó helye. Halas büfé, egy kicsit másképp!

Ha családjával, barátaival eltöltene egy varázslatos ebédet vagy estét egy vacsora mellett, érdemes betérni éttermünkbe,. Netán csak egy pohár frissen csapolt nedű kíséretében szeretné megbeszélni a hosszú és nehéz napot, akkor is Nálunk a helye.

Hangulatos környezetben ínycsiklandozó fogásokat kínálunk.

Kellemes kültéri helyiségünk szép időben különösen hangulatos, de télen is gyönyörködhetünk a suhanó Duna szépségében egy forró csokival vagy forralt borral a kezünkben.

Kóstolja meg a szakácsaink által szeretettel elkészített salátákat és finom frissen sültek valamelyikét. Kóstolja meg kedvelt hamburgerjeinket vagy sajtunkat és friss kávéinkat, frissítő söreinket, alkoholos italainkat, kiváló borainkat, kézműves söreinket vagy forró teáinkat.

Ingyenes WIFI-szolgáltatást kínálunk, hogy zökkenőmentesen böngészhessen. Izgalmas gyereksarkot alkottunk sok játéklehetőséggel a gyerekeknek, hogy étkezés előtt és után is legyen számukra program. Külön kialakított dohányzó részleg várja dohányzó vendégeinket, ahol kényelembe helyezhetik magukat.

A házi kedvencek se maradjanak otthon mert szívesen látott vendégek nálunk. Várjuk őket szeretettel, ha megszomjaznak a vizes táljaink szinte kimeríthetetlenek és jutalomfalat is vásárolható.

Akik kerékpárral kirándulnak és falják a kilométereket a kerékpár úton, azok is megpihenhetnek és szomjukat oldhatják, mert itt vagyunk közvetlenül mellette.

Kényelmes megközelítés, egyszerű parkolás!

Autóval történő érkezés esetén igénybe veheti díjmentes parkolónkat.

Éttermünk részben akadálymentesített.

Fizetési lehetőségként elfogadjuk a Mastercardot, a VISA-t, az érintésmentes fizetést és a SZÉP kártyát. Ezen kívül készpénzzel is fizethet.

Szívesen készítjük fogásainkat elvitelre is és jelenleg Dunakeszi, Göd, Fót területén házhoz is szállítjuk.

Nagyobb esemény közeledik, amelyet tágabb körben szeretne megünnepelni? Bérelje ki termeinket! Szívesen látjuk vendégül!

Minden nap 10:00 – 22:00 óráig tartunk nyitva.

Ha naprakész szeretne lenni ajánlatainkkal és programjainkkal akkor kövessen a facebookon: https://www.facebook.com/revbufedk

Várjuk szeretettel a Rév büfében!

Kedvezmény:

5% – Alkalmanként, tetszőlegesen választható 1 helyben készített étel vagy 1 tetszőlegesen választható helyben készített ital ( kávé, tea, szörp, limonádé, stb.)

A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható!