! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Burkolatfelújítási munkálatok az M0-s északi szektorában október 27-től

KezdőoldalHírekBurkolatfelújítási munkálatok az M0-s északi szektorában október 27-től
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2023-10-26

Burkolatfelújítási munkálatok miatt az M0-s autóút északi szektorában lezárásokra kell számítani

2023. október 27-e, péntektől az M0-s autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán folyó burkolatfelújítási munkálatok következő ütemében újabb sávzárásra és az M2-es autóúti csomópontban ágzárásra is kell számítani a közlekedőknek.

Október 27-31. között, péntektől keddig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a külső sávot lezárják a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. Október 28-án, szombaton reggeltől az esti órákig és október 29-én, vasárnap a délutáni órákban lezárják az M0-M2 csomópontban az M0-s autóút M3-as autópálya irányából az M2-es autóútra vezető csomóponti ágat is. A zárás ideje alatt az M3-as autópálya irányából közlekedők az M2-es autóútra közvetlenül nem tudnak majd felhajtani.

Emellett továbbra is érvényben marad várhatóan a jövő hét elejéig az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán az M2-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjai közötti szakaszon a középső sáv zárása.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Köszönjük a megértésüket!

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Hirdetmény

docx ikon

Közlemény - M0 Északi szektor burkolatjavítás

Letöltés