! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2022

KezdőoldalHírekBursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2022
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2021-11-05

Nappali tagozatos felsőoktatási hallgatók számára újra elérhető a Bursa Hungarica ösztöndíjtámogatás.

Dunakeszi Város Önkormányzata az előző évekhez hasonlóan idén is csatlakozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Bursa Hungarica Felsőoktatási ösztöndíj pályázati programhoz.

Az Önkormányzat a pályázaton nyertes hallgatókat anyagi támogatásban részesíti, mely támogatáshoz Pest Megye Önkormányzata illetve az oktatási intézmény is további támogatást nyújthat.

A program keretében olyan szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak folyósítható az ösztöndíj, akik a települési önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkeznek, felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos) képzésben vesznek részt.

A többszintű támogatási rendszer pénzügyi fedezetéül három forrás szolgál: a települési önkormányzati, a megyei önkormányzati, valamint – az Innovációs és Technológiai Minisztérium finanszírozásával – a felsőoktatási intézményi költségvetésben megjelenő elkülönített forrás.

A Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat részleteiről a csatolt mellékletben és a Minisztérium honlapján, vagy Dunakeszi Polgármesteri Hivatal Lakosságszolgálati Osztály (Ügyfélszolgálat) +36-27-542-800-telefonszámán tájékozódhatnak.

Tájékoztató pályázati kiírásról:

A típusú pályázati kiírás 2022: https://emet.gov.hu/bursa-2022-a-felhivas-palyazok-reszere/

B típusú pályázati kiírás 2022: https://emet.gov.hu/bursa-2022-b-felhivas-palyazok-reszere/

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Beadási határidő: 2021. november 05.

További kapcsolódó fájlok

doc ikon

Pályázati felhívás A

Letöltés
doc ikon

Pályázati felhívás B

Letöltés
pdf ikon

A pályázat kötelező mellékletei

Letöltés