! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Dunakeszi, Balaton, Jégmadár expressz

KezdőoldalHírekDunakeszi, Balaton, Jégmadár expressz
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2023-07-07

Dunakeszi, Balaton, Jégmadár

Hétfőtől már hétköznapokon is átszállás nélkül utazhatunk a Balatonra Szob és Fonyód között a Jégmadár expresszvonattal. Szeretnénk felmérni, hogy hány dunakeszi család venné igénybe az expresszt úgy, hogy a helyi autóbusz járattal érkezik az állomásra.

Javában tombol a nyár, mindenkit csábít a Balaton. Van, akik számára kényelmesebb, egyszerűbb és egyben kaland is vonattal leugrani egy kis fürdőzésre a magyar tengerhez. Hétfőtől (július 10.) már hétköznapokon is átszállás nélkül utazhatunk a Balatonra Szob és Fonyód között a Jégmadár expresszvonattal.

A dunakesziek utazását elősegítve a Dunakeszi-Gyártelep állomás a P+R parkolók mellett az ingyenes helyi buszjáratokon is megközelíthető. Lakossági igényként érkezett hozzánk, hogy a 19.47-kor a Balatonról visszaérkező vonathoz tudnánk-e igazítani a buszmenetrendet, mert ha néhány percet késik a vonat, azok is hazajussanak, akik nem a P+R parkolókat vették igénybe.

A linken található online kérdőív segítségével szeretnénk felmérni, hány dunakeszi család venné igénybe a Jégmadár expresszt úgy, hogy az állomást is tömegközlekedéssel közelíti meg és a hazafelé utat is az ingyenes helyi buszjárattal tervezi.

Az alábbi elérhetőségen tudja jelezni igényét:

Jégmadár expressz lakossági igényfelmérés