! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Dunakeszi IV. Béla Király Gimnázium felvételi tájékoztató

KezdőoldalHírekDunakeszi IV. Béla Király Gimnázium felvételi tájékoztató
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű | Oktatás
2022-04-25

A Dunakeszi IV. Béla Király Gimnázium induló osztályaiba történő felvételről e héten tájékoztatást küldenek az érdeklődő diákoknak és szüleiknek.

Korábban együttműködési megállapodás született arról, hogy – a minisztériumi engedély megszületését követően – elkezdődik az épülő Dunakeszi IV. Béla Gimnázium és VSZC Lányi Ferenc Szakgimnázium működése felmenő rendszerben. A megállapodás értelmében már zajlik a szakmai előkészítő munka a Dunakeszi IV. Béla Gimnázium beindítása érdekében, amely a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium tagintézményeként indulna el két osztállyal a 2022/23-as tanévben, a Bárdos Iskola Fő út 143. szám alatti épületében.

A középiskolai felvételi eljárás első szakasza lezárult, és így nyilvánossá váltak a felvételi listák. Dunakeszi Város Önkormányzata több érdeklődő üzenetet kapott azoktól a szülőktől, akiknek gyermeke nem nyert felvételt a Radnóti Miklós Gimnáziumba. Egyeztettünk a Tankerülettel, hogy mihamarabb hiteles információkhoz juthassanak a szülők az induló IV. Béla Gimnáziumba való felvételi lehetőségről és annak menetéről.

A Tankerületi Központ és a Radnóti Gimnázium vezetői teljes körű tájékoztatással készülnek, amit jelzésük alapján ezen a héten fognak az érintett szülőknek megküldeni, ezért kérjük, kövessék figyelemmel oldalunkat, valamint a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium weboldalát.