! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Dunakeszi Kártya

KezdőoldalHírekDunakeszi Kártya
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya | Közérdekű
2022-06-23

Új Dunakeszi Kártya elfogadóhely Inersol napelemes rendszerek, klíma értékesítése

Az innovatív energetikai megoldásokkal foglalkozó vállalkozásunk elődjét 2002-ben alapítottuk. Az elmúlt 20 évben a folyamatos fejlődés mellett nemcsak megújultunk, de szolgáltatásaink bővítésével már a lakossági és nagyvállalat pénzügyi döntéseket is 15 éve segítjük.

Pénzpiaci tapasztalatunk révén a napelemes rendszerek finanszírozásához a lehető legkedvezőbb megoldásokat dolgozzuk ki ügyfeleink számára, 2018-óta pedig a napelemes rendszerek értékesítését és telepítését is teljeskörűen, egy kézben intézzük, számos dunakeszi ügyfél élvezi már napelemes rendszereink és pénzügyi megoldásaink előnyeit.

2021-től INERSOL néven, a lakossági és vállalati energetikai beruházások és finanszírozások teljeskörű kivitelezőjeként folytatjuk utunkat.

Célunk, hogy komplex szolgáltatásainkkal, az ügyfeleink igényeit személyre szabottan és egy kézben összpontosítva tudjuk megoldani. A napelemes rendszer és az elvégzett munka minősége, a kedvező finanszírozási megoldások ugyan olyan fontosak számunkra, mint a határidők betartása.

Dunakeszi Kártyával rendelkező vásárlóinknak 5% kedvezményt biztosítunk napelemes rendszerre, klímára, hőszivattyúra, elektromos fűtésre, elektromos autótöltőre.

Üzlet cím: Dunakeszi Óceán-árok utca 5.

Elérhetőség: Mustafa Márk Ügyvezető +36 30 500 8158