! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Dunakeszi Majális

KezdőoldalHírekDunakeszi Majális
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Egészség | Kultúra
2022-05-03

Jól sikerült a Koncertfúvósok reggeli ébresztője, és a korábban kelők már 9 órakor megérkezhettek a Katonadombra május 1-jén. A majális idén azért is volt különleges, mert egy napra esett az anyák napjával. Ez alkalomból Sipos Dávid alpolgármester köszöntötte a városban élő édesanyákat és Csontosné dr. Dósa Adriennt a Diófa Nagycsaládosok Egyesületének felügyelőbizottsági tagját.

Dunakeszi Eye, ugrálóvárak, 8 állomásos kalandpark, dodgem, ringlispíl vattacukor, ládavasút, játékok, amerre a szem ellát… és mindenütt kígyózó sorok. A jurta sátornál gyöngydíszeket, a nagycsaládosok sátránál anyák napi képeslapokat készíthettek a kreatív gyerekek. Nagy létszámmal ünnepeltük idén május 1-jét Dunakeszin.

A nagy színpadon a Napvirág Együttes koncertjével indult a délelőtti műsorsáv, majd őket követte a Görömbő Kompánia. A táncos produkciók, a Dunakeszi Cheerleader Team bemutatója, a német nemzetiségi néptánc előadása és a Kőrösi Táncegyüttes fellépése pedig kora délután vonzották a nézőket a színpad elé.

Délután 15 órakor kezdődött a Triász, a népszerű előadóművészekből álló különleges formáció koncertje, amely tovább fokozta a hangulatot a Katonadombon. Sipos Péter, Kálmán György és Jankai Béla előadásában remek rock zenét hallgathatott a közönség, amit tovább fűszerezett a hallagatóság és a zenészek duója.

A majális színpadi attrakcióit az Érzés – Bakancsos Edda Tribute Zenekar koncertje zárta, de a Katonadombon még ekkor is sokan élvezték a gasztroudvar finomságait és a vidámpark játékait.

Az óriáskerék május 29-ig látogatható a Katonadombon, ahonnan néhány hétre más városba költözik, de a szeptemberi, XI. Dunakeszi Fesztre újra visszatér a településre, ám akkor már a rendezvény új helyszínére, a Dunakeszi Sportrepülőtérre.