! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Dunakeszi Viadal

KezdőoldalHírekDunakeszi Viadal
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Esemény | Közérdekű | Kultúra
2024-03-06

Dunakeszi Város Önkormányzata 11. alkalommal rendezi meg a hagyományőrző viadalt a Katonadombon. Idén újra családi nappal készülünk, március 16-án délelőtt 10.30-tól várjuk a családokat.

Látványos lovasbemutató, gyalogsági csata, solymász bemutató, íjászat, néptánc, népi játékok, ládavasút, kosárhinta… mind-mind a családi nap része. Ahogy pedig ígértük, a „Gyűjtsd össze Dunakeszit” matricasátor is várja a gyerekeket, mert nagyon gyorsan közeleg május 1-je, amikor a betelt albumokért mindenki átveheti a meglepetés ajándékot és részt vehet a sorsoláson.

Várjuk a ``gyalogokat``

Ahogy az már lenni szokott és ami igazán izgalmassá teszi ezt a napot, a gyalogsági csatajelenet, aminek a sikeréhez várjuk a lelkes, felső tagozatos dunakeszi diákok jelentkezését a programiroda@dunakeszi.hu e-mail címre. Kérjük a kedves szülőket, levelükben adják meg a gyermek iskoláját és azt, melyik osztályba jár.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a lelátókon a helyek már 10 órától elfoglalhatók. A gyalogsági jelenetben szereplő gyerekek a csákót és papírkardot a helyszínen vehetik majd át.

Részletes program itt elérhető.