! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Folyamatban lévő fejlesztéseink

KezdőoldalHírekFolyamatban lévő fejlesztéseink
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Közérdekű
2017-07-24

Folyamatban lévő fejlesztéseink

Számos ponton zajlanak a fejlesztések városunkban, melyek esetenként forgalomkorlátozással, zajjal járhatnak. Megértésüket, türelmüket ezúton is köszönjük!

Épül a Kossuth utcai járda

A Kossuth utca északi oldalán megújul a járda, összesen 1,2 kilométeren. A beruházás a hídi körforgalom és a Toldi utca közötti szakaszt érinti, útlezárással nem, csak kisebb útszűkülettel jár.

Elkezdődött a Frédikevill épületének orvosi rendelővé alakítása

Mint arról korábban is beszámoltunk, Dunakeszi Város Önkormányzata megvásárolta a volt Frédikevill épületét (Széchenyi u. 68.), melynek orvosi rendelőkké alakítása a terveknek megfelelően el is kezdődött.

Az épület földszintjén két háziorvosi rendelő, egy gyermekorvosi rendelő és egy védőnői vizsgáló kap helyet, a hozzájuk tartozó irodával, mosdókkal, várókkal együtt. Természetesen sor kerül a földszint akadálymentesítésére is, az épület mellett pedig 25 darab parkolóval tesszük könnyebbé a rendelők megközelítését.

Energetikai felújítás a Gyöngyharmat óvodában és a Garas utcai bölcsődében

Nagy a sürgés-forgás a Garas utcai épületegyüttesben, hiszen az elnyert Ovi-Foci pálya építése mellett, egy nyertes pályázatnak köszönhetően sor kerül az épület hőszigetelésére, a régi nyílászárók cseréjére és a felnőtt vizesblokkok felújítására is. Ősszel pedig már egy vidám színekben pompázó, korszerű épület fogja várni az intézményt látogató gyermekeket.

Két zebra létesül városunkban

Kijelölésre került, és már csak engedélyekre vár a lakossági kéréseknek megfelelően a Toldi utcai gyalogátkelő, a közösségi tér magasságában. Továbbá, az új iskola megközelítését könnyítendő, a Repülőtéri úton is létesül egy, melyet augusztusban telepítenek.

A Béke út után a Nap utca is megújul

Július végén befejeződik a Béke út felújítása, melyet augusztustól a Nap utca követ. A beruházás ütemezését és a várható forgalomkorlátozások listáját ITT éri el.