! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Forgalmi rend változás a Duna közelében

KezdőoldalHírekForgalmi rend változás a Duna közelében
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2021-09-23

Figyelem!

Duna utca, Duna sor, Felhő utca lakosai és sétálói biztonsága érdekében sebessegékorlátozások és parkolási szabályozások bevezetése várható.

Felhívjuk a tisztelt lakosok figyelmét, hogy Duna-partunk egyre népszerűbb volt amiatt, az ott élők nyugalma érdekében néhány héten belül forgalmi rend változások kerülnek bevezetésre a Duna soron és a Duna utcán.

Az amúgy is keskeny Duna utcán az ingatlantulajdonosok sok esetben nem tudják megközelíteni otthonukat saját gépjárműveikkel a Duna-partra autóval érkező számtalan látogató által leparkolt autó miatt.

A Városüzemeltetési Osztály a lakossági panaszok kivizsgálása érdekében helyszíni szemlét tartott, amely igazolta a bejelentéseket. A vizsgálat eredményeként a Megállni és várakozni tilos táblákat helyeznek ki a Duna utcán az Eper utca és Duna sor közti szakaszon mindkét irányban.

Szintén a Városüzemeltetési Osztály felülvizsgálata alapján 20 km/órás sebességkorlátozás kerül bevezetésre a vegyes – gyalogosok, kerékpárosok, autósok – használatú Duna sor Rév út és Kiscsurgó utca közötti szakaszán, míg a Felhő utcán 30 km/órás sebességkorlátozó tábla inti majd az autósokat a lassúbb haladásra, valamint közlekedésbiztonsági tükör kerül a Felhő – Kiscsurgó – Pihenő utcák találkozási pontjára.

Vigyázzunk egymásra!