! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Hatalmas az érdeklődés az idei nyári táborra

KezdőoldalHírekHatalmas az érdeklődés az idei nyári táborra
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2021-06-15

Magas a túljelentkezés az idén Roska Péter nevét viselő nyári tábor minden turnusára, de a szervezők mindenkinek biztosítanak részvételi lehetőséget.

Tisztelt Szülők!

Az elmúlt évek tapasztalata alapján minden várakozást felülmúlt az idei nyári táborra jelentkező gyermekek száma. Egyes turnusokban a befogadóképesség dupláját is eléri. Az elmúlt több mint 10 év során arra törekedtünk, hogy a Dunakeszi Város Önkormányzata által szervezett nyári szünidei táborokon minden jelentkező gyermek részt vehessen.

A tábort az utóbbi években 150 főre terveztük úgy, hogy turnusonként még 20-30 gyermeket fogadni tudtunk. Csak ritkán fordult elő az a helyzet, hogy egy turnus meghaladja a 180 fős létszámot.

Idén a „Roska Péter” Dunakeszi Városi Nyári Táborra a jelentkezők száma kétszerese volt az eddigieknek. A turnusonként 150-180 helyre az első három turnusban 300 fő feletti jelentkezést regisztráltunk, míg a további négy hét alatt 240-nél is több gyermek táboroztatására érkezett igény.

A turnusok létszámát megemeltük 20 fővel, így 180-200 gyermeket tudunk fogadni. Több jelentkező befogadására nincs lehetőség, sem a szervezők létszáma, sem a tábort területe nem alkalmas ilyen magas létszámú csoportok ellátására.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az a megoldás született, hogy minden már iskolás gyermeknek, aki több turnusra jelentkezett, legalább három hetet biztosítunk, hogy mindenki élhessen a szolgáltatás lehetőségével.

Megértésüket köszönjük!

A DÓHSZK csapata