! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Időszakos bölcsődei szolgáltatás indul szeptembertől

KezdőoldalHírekIdőszakos bölcsődei szolgáltatás indul szeptembertől
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2023-07-21

Minden anya életében adódhat olyan élethelyzet, amikor egy kis segítségre van szüksége. Dunakeszi Város Polgármestere valós igényre reagál azzal, hogy szeptember 1-től elindítja az időszakos bölcsődei szolgáltatást. Az időszakos gyermekfelügyeletet a bölcsődei ellátásban nem részesülő gyermekek szülei kérhetik. Ez lehetőséget biztosít a családok számára, hogy akár egy-egy órára, akár a hét több napján szakképzett kisgyermeknevelők felügyeletére bízhassák gyermeküket.

Az új szolgáltatás bevezetésére a bölcsődei férőhelyek bővítése teremtett lehetőséget, így már idén szeptembertől, a 2023/2024-es nevelési év kezdetétől számíthatnak rá a dunakesziek.

Mikor, hol, hogyan?

  • Az időszakos gyermekfelügyelet hétfőtől péntekig 8-16 óráig vehető igénybe térítés ellenében, előzetes bejelentkezés alapján.
  • A szolgáltatást 1 éves kortól vehetik igényba a még nem óvodaköteles korú gyermekek (akik 2020. augusztus 31-e után születtek).
  • Előzetes bejelentkezés legkésőbb egy nappal a szolgáltatás igénybevétele előtt.
  • Étkeztetési igény esetén bejelentkezés előző nap legkésőbb reggel 9 óráig.
  • Étkezés térítés ellenében biztosított.
  • A kisgyermekek érdekében, a bölcsődei beszoktatáshoz hasonlóan ebben az esetben is a szülővel történik a fokozatos beszoktatás.

A szolgáltatás célja, hogy a Gyesen, Gyeden lévő kismamák el tudják az ügyeiket intézni anélkül, hogy egy nyűgös, síró gyermeket magukkal kelljen vinni a hivatalokba. Valamint, hogy munkakeresési periódusban el tudjanak menni az állás interjúra, beiratkozhassanak egy tanfolyamra, vagy akár csak elmenjenek a fodrászhoz, kozmetikushoz.

Helyszíne: DÓHSZK Százszorszép Bölcsőde (2120 Dunakeszi Fóti út 2.)

További részletekkel hamarosan jelentkezünk.