! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Iskolakezdési adománydoboz

KezdőoldalHírekIskolakezdési adománydoboz
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2021-07-05

Segítsünk az iskolakezdésben! Együtt könnyebbé tehetjük a tanévkezdést. A rászoruló gyermekek számára várunk tanszereket, oktatáshoz szükséges eszközöket.

Az elmúlt évek hagyományai szerint a 2021/2022-es tanévkezdéshez is meghirdetjük az iskolakezdési adománydoboz akciót.

Az iskolakezdés jelentős kiadásokkal jár, melyek sajnos rengeteg családnak okoznak fejtörést. Ennek tudatában Szabó József, Dunakeszi Város Önkormányzatának egyházügyi tanácsnoka 2014-ben kezdeményezte, hogy a karácsonyi ajándékdoboz-akció mintájára segítsük a rászoruló gyermekeket egy iskolakezdő-csomaggal, hogy mindenki egyforma esélyekkel induljon a tanévben.

„Az eddigi akciók nagy népszerűségére és pozitív visszajelzéseire való tekintettel idén sem volt kérdés, hogy elindítjuk programunkat, hiszen fontos, hogy a rászoruló családok ne csak évente egyszer, karácsonykor kapjanak segítséget, hanem más időszakban is gondoljunk rájuk.”

Bízunk benne, hogy az adományokkal az előző évekhez hasonlóan most is nagy örömet fogunk szerezni a szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

Az iskolakezdési adománydoboz- akció keretein belül főleg füzeteket, írószereket, tolltartókat, iskolatáskákat, tornazsákokat és minden egyéb olyan eszközt (színes ceruza, festék, gyurma, vonalzó, zsírkréta, körző, stb.) várunk, amelyekre az iskolában szükségük lehet a diákoknak. Az adományokat a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársa közreműködésével juttatjuk el a támogatandó családok részére.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy csatlakozzon a közösségi együttműködéshez, ezzel is segítve egymást, mert Dunakeszi a Mi városunk.

Az adományokat augusztus 6-ig fogadjuk a Polgármesteri Hivatalban működő Programirodában, vagy augusztus 18-ig a DÓHSZK Család és Gyermekjóléti Központban (Bajcsy-Zsilinszky út 32.)

A támogatásokat előre is köszönjük!