! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Jubilál az ALcSÓfesztivál

KezdőoldalHírekJubilál az ALcSÓfesztivál
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Esemény | Közérdekű | Kultúra | Ügyintézés
2023-09-13
Szombaton 13:00 órakor veszi kezdetét a 10. Dunakeszi ALcSÓfesztivál Alsón, a Muskátli utcában.
A lecsófőzőversenyre több mint 20 csapat nevezett. Vetélkedésüknek köszönhetően a fesztiválra kilátogatók finomabbnál finomabb lecsókülönlegességeket fogyaszthatnak a készlet, avagy a kondérok erejéig.
A fesztivál napjának reggelén a Dunakeszi Koncertfúvósok adnak zenés ébresztőt az alsói utcákon, a színpadi produkciók 13:00 óra után néhány perccel kezdődnek.
A világot jelentő deszkákon délután Mentős Laci, a Dunakeszi Cheerleader Team, az Adonika Mozgásművészeti Stúdió, az alsói klubház foglalkozásai (modern tánc, balett), majd a Dunakeszi Koncertfúvósok lépnek fel.
A főzőverseny eredményhirdetése után (a zsűri elnöke Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere lesz) Kökény Attila hivatalos oldala, a Kőrösi Táncegyüttes, Dancs Annamari Hivatalos Oldal, az Alsói Kedvesek, a Bestiák RETRO Őrület feat Miss Bee, az UFO Updates lép fel, majd a napot DR BRS zárja.
Napközben a gyerekeket számos érdekes, színes játéklehetőség várja: fajátékok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások, traktorozás, csillámtetoválás, hajfonás.
A különleges és változatos lecsók mellett különböző árusok termékei közül lehet majd választani.
A rendezvényre a belépés ingyenes.