! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Juhos Márton az új képviselő a testületben

KezdőoldalHírekJuhos Márton az új képviselő a testületben
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2023-10-13

Erdész Zoltán alpolgármester távozásával megüresedett egy hely Dunakeszi Város Képviselő-testületében, amely a héten új taggal erősödött. Juhos Márton kedden vehette át megbízólevelét a dunakeszi városházán. Az új képviselő az erdélyi Széken született, 15 éve él Dunakeszin. 52 éves családapa, aki már 3 éve a Dunakeszi Járműjavítóban dolgozik. Gyermekei helyben járnak iskolába, ő is a dunakesziek életét éli nap mint nap.

Örömömre szolgál, hogy Juhos Mártonnal folytathatjuk a közös munkát Dunakesziért. Marci eddig is aktív tagja volt a közösségünknek. A háttérben, pozíció nélkül is szerényen tette a dolgát. Mostantól más szerepben, Lakótelep fejlesztési önkormányzati biztosként szolgálja a lakótelepen élők érdekeit. Marci az az ember, aki nem csak megmondja, hanem meg is csinálja. Sok sikert kívánok a munkádhoz!” – méltatta Facebook-oldalán Dióssi Csaba polgármester.
A beiktatás után megkerestük Juhos Mártont is:
Megtisztelő számomra a polgármester felkérése, bármikor szívesen dolgozom vele egy csapatban. Nagyra értékelem a munkáját és az elkötelezettségét a dunakesziek felé. Segíteni fogom a fejlesztések megvalósulását Dunakeszin, Köszönöm a bizalmat!” – hangsúlyozta a képviselő.