! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Kedvezményes dietetikai tanácsadás a Dunakeszi Kártya klub tagjainak

KezdőoldalHírekKedvezményes dietetikai tanácsadás a Dunakeszi Kártya klub tagjainak
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya | Egészség
2022-02-08

10% kedvezményt biztosít a szolgáltatásainak árából a Dunakeszi Kártya tulajdonosoknak Deli-Povázsay Katalin dietetikus .

Kedves Dunakeszi Lakosok!

Szeretnék Nektek bemutatkozni. Deli-Povázsay Katalin vagyok. 2009-ben végeztem dietetikusként a Semmelweis Egyetemen. Pályaválasztásom tudatos volt. Fiatal korom óta a táplálkozás és a sport iránti érdeklődés és tudásvágy volt a fő csapásvonal.

Ez nálam abból adódott, hogy sajnos mindig küzdöttem a plusz kilók ellen, ezért folyamatosan kutattam a legújabb lehetőségeket, legfrissebb, jól működő trendeket, melyek segítségemre voltak elérni az aktuálisan kitűzött céljaimat.

A megfelelő testsúly eléréséhez és megtartásához nem elegendő csupán a fizikai aktivitás, hiszen ehhez 70%-ban megfelelően összeállított étrend szükséges. Hivatásomnak és egyik életcélomnak érzem, hogy segítsek azoknak, akik változást szeretnének elérni, vagy éppen egy kicsit elakadtak diétájukkal.

Munkám során mindig figyelembe veszem a páciens életvitelét és lehetőségeit. Ezekhez igazodva igyekszem segítséget nyújtani, hiszen így tudok egyénre szabott étrendet kialakítani, ami elengedhetetlen a tartós életmódváltáshoz.

Ha Te is szeretnél egészségesen táplálkozni, vagy szeretnéd diétád hatékonyságát növelni, akkor jelentkezz be konzultációra.

Szolgáltatások:

  • első konzultáció (60 perc) 10.000,- Ft
  • kontroll (30 perc) 8.000,- Ft
  • személyre szabott étrend (1 hétre)12.000,- Ft

Dunakeszi Kártyával 10% kedvezmény a fenti árakból.