! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Környezetkímélő tisztítószerek a dunakeszi gyártótól

KezdőoldalHírekKörnyezetkímélő tisztítószerek a dunakeszi gyártótól
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya
2021-08-28

Környezetbarát higiéniai megoldások dunakeszi gyárunkból otthonokba, vállalkozásokba. Dunakeszi Kártyával 10% kedvezmény.

Kérlek engedjétek meg, hogy pár sorral bemutassuk Nektek dunakeszi fenntartható vállalkozásunkat:

Tíz évvel ezelőtt megszületett egy ötlet, aminek a megvalósítása, akkor még lehetetlennek tűnt: bio, 100 %-ban természetes ipari és háztartási tisztítószerek gyártása Magyarországon.

Rengeteg kutatást követően, vállalkozásunk 2012-ben elindult… tipikusan, mint minden nagyot álmodó startup, egy garázsból… 2014-re már saját laboratóriumból folyt a termékfejlesztési programunk és 2016-ra saját gyárat építettünk, ahol napenergiával állítjuk elő vegán, állatkísérlet mentes, organikus, hipoallergén tisztítószereinket.

2015-ban kezdtük a bio-műanyag kutatási programunkat, azzal a céllal, hogy a környezetszennyező műanyag csomagolást lebomló alternatívára cseréljük. 2020 márciusában elérkezett a mi időnk, saját fejlesztésű és gyártású tisztítószereink lebomló, komposztálható csomagolásba kerültek.

Sajnos a járványhelyzet megfosztott minket attól, hogy bemutassuk legfrissebb innovációinkat, de megújult erővel ismét elindultunk, fejlesztünk, növekszünk tovább Dunakeszi gyárunkban.

Időközben környezetbarát- fenntartható termékek fejlesztésébe fogtunk, ennek eredményeképpen már újrahasznosított papírtermékeinket, komposztálható hulladékzsákunkat, és műanyagmentes- lebomló takarítóeszközeinket is megtalálhatjátok boltjainkban.

Dunakeszin nyitottuk meg első fenntartható háztartási boltunkat, ahol legnépszerűbb Cleaneco termékeink, -tisztítószerek, öblítők, folyékony szappan és mosószer – újratölthetőek 25 – 50% kedvezménnyel …. például a fél literes fufu-fejes üvegtisztítónkat már 420 forintért újratölthetitek.

Célunk a teljes körforgás megteremtése, hogy minden kedves vásárlónk környezeti lábnyomát csökkentve, kompromisszum mentesen tegyen lépéseket a közös zöldebb jövőnk érdekében. A boltokban minden nálunk vásárolt termék csomagolását visszavesszük és újrahasznosítjuk, vagy komposztáljuk.

10% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre a Dunakeszi Kártya felmutatásával Dunakeszi boltunkban történő vásárlás esetén, vagy webshopos vásárláskor helyszíni átvétellel. A kedvezmény más akciókkal/kedvezményekkel nem összevonható.

Itt találtok meg minketDunakeszi – Nádas utca 1. (a google térképbe, vagy waze-be írd be: Bibo Dunakeszi )

Webshopunk zöldülő háztartások részére: www.bibo.hu

Zöldülő vállalkozások részére: www.b2b.bibo.hu

Egy csipetnyi eco lifestyle: https://bibo.hu/assets/media/files/Bibo_Ecolifestyle.pdf