! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Köszöntjük az új dunakeszi.hu portálon!

KezdőoldalHírekKöszöntjük az új dunakeszi.hu portálon!
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2023-07-12

Köszöntjük az új dunakeszi.hu portálon!

Július 6-án debütált Dunakeszi Város Önkormányzatának új honlapja. A felépítés, a megjelenés kialakításában az ügyfelek igényei domináltak, számukra is új megoldásokat kínál a sokrétű információs portál.

A weboldal egyik legmarkánsabb újdonsága a regisztrációs felület. A bejelentkezést követően a felhasználót a lakókörzetéhez tartozó naprakész egészségügyi szolgáltatások fogadják (háziorvos, gyermekorvos, fogorvos, védőnő). A „MA” jelzés alatt megjelenik, hogy aznap mikor rendel az orvosa, így nem kell keresni.

Nagy innováció a gyógyszertárlista is, amely  előre sorolja az aznapi ügyeletes gyógyszertárat.

A menetrend panelre kattintva az aznapi helyi buszmentrend jelenik meg, és a keresés időpontjában a legközelebbi időpontú járatot jelzi, így nem kell az egész napot végig görgetni.

Az ügyintézés navigációban a gyűjtőcsoportok mellett szabadszavas keresővel is rálelhetünk a keresett ügyleírásra az ikonokkal megjelenített csempéken. Jobb oldalon kattintásnyira vannak a kapcsolatfelvétel, akadálymentesített portálhasználat és az ügyintézés ikonok, hogy a böngészés során bárhonnan elérhetőek legyenek.

Böngésszenek, fedezzék fel városunk új honlapját és mondják el véleményüket!

Véleménynyilvánítás dunakeszi.hu