! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Magasabb szintre lép a Toldi utcai közösségi tér

KezdőoldalHírekMagasabb szintre lép a Toldi utcai közösségi tér
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Közérdekű | Sport
2017-01-26

Magasabb szintre lép a Toldi utcai közösségi tér

Kiemelt célunk, hogy a lakosság számára magas színvonalú, változatos szolgáltatásokat nyújtsunk az egészséges életmód biztosításához – ennek megfelelően az elmúlt években számos sporttal kapcsolatos fejlesztés történt városunkban, és a fejlesztések sora még korántsem ért véget.

Csak hogy a legjelentősebb beruházásokat említsük: elkészült az új Vízisporttelep kivitelezésének első üteme, a Radnóti Miklós Gimnázium sportcsarnokának felújítása, folyamatosan zajlanak a munkák a Magyarság Sporttelepen, megújult a Városi Sportegyesület Fóti úti központja, valamint futópályákkal, szabadtéri fitnesz parkokkal, Ovi-foci pályákkal és műfüves pályákkal is gazdagodtunk.

A ciklus hátralévő részének egyik fejlesztéseként a Toldi-Dombliget lakóparkokhoz kialakított közösségi tér funkcionális bővítését tervezzük.

Az említett területen a lakossággal összefogva már megvalósult egy játszótér és egy füves focipálya kialakítása. Ezen kívül Önkormányzatunk pályázatot nyújtott be szabadtéri fitness eszközök kihelyezésére, melyen kívül kombinált sportpálya (22×43 m, zökkenőmentes térkő burkolattal) és szabadtéri ping-pong asztal kihelyezését is tervezzük.