! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Megjelent a Dunakeszi sztorik

KezdőoldalHírekMegjelent a Dunakeszi sztorik
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2020-12-08

55 érdekes, izgalmas, olykor vicces rövid történet a régi Dunakesziről, karikatúra rajzokkal, hogy még érdekesebbé tegyük városunkat.

Vajon miért íratott Grassalkovich Antal koronaőr, Dunakeszi földesura sírverset egy denevérnek? Megbundázta-e az egyik alagi lóverseny-futamot id. Petanovits József istállótulajdonos? Hogyan teljesítettek a Dunakeszin gyártott vitorlázórepülőgépek egy világbajnokságon? Ki és miért lőtte meg Kittenberger Kálmán Afrika-kutatót a dunakeszi állomáson?

Dunakeszi sztorik című kötetben 55 ilyen és ezekhez hasonló történetet gyűjtöttünk egy csokorba, amelyeket Nyíri Márton alpolgármester kedves és megmosolyogtató karikatúrái tesznek színesebbé.

A 15+ korosztály számára készült kötet célja, hogy izgalmas történetek révén mutassuk be településünk régmúltját, hogy nevettessünk, elgondolkoztassunk, miközben Olvasónk megismeri Dunakeszi történetének egy-egy szeletét.

A kötet formátuma (A/5) és a sztorik hossza (fél-egy oldal) lehetővé teszi, hogy a történeteket bárhol és bármikor olvasni lehessen (otthon, buszon-vonaton, várakozás közben stb.).

Dunakeszi sztorik megvásárolható Dunakeszi Város Önkormányzatának Ügyfélszolgálatán és a Révész István Helytörténeti Gyűjteményben.

Ára: 1200,- forint.