! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Minden, amit az augusztus 20-i ünnepségről tudni kell

KezdőoldalHírekMinden, amit az augusztus 20-i ünnepségről tudni kell
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Kultúra
2023-08-18

Minden idők legnagyobb augusztus 20-i rendezvényével készül Dunakeszi Város Önkormányzata az államalapítás 1023 éves évfordulója alkalmából.

Szörényi Levente – Bródy János nagysikerű rockoperája idén 40. jubileumát tölti. Monumentális koncertélményt ígér a Crescendo Music Managment a rockopera keresztmetszettel mind látványban, mind hangzásban. A 40. jubileumi koncertturné egyik állomása Dunakeszi.

Szereposztás: Feke Pál mellett a főbb szerepekben Dolhai Attila, Szomor György, Miller Zoltán, Vágó Bernadett, Malek Andrea, Serbán Attila, Herczeg Flóra, Jegercsik Csaba, Sándor Dávid és Derzsi György lép színpadra.

Technikai információk:

  • A rendezvényre a belépés ingyenes.
  • A rendezvény jellege állóhelyes koncert.
  • Dunakeszi Kártyásoknak a színpad előtt kiemelt állóhelyet biztosítunk az első 1500 érdeklődőnek, érkezési sorrendben.
  • A koncerten korlátozott számban ülőhelyeket is biztosítunk. 1. szektor – nyugdíjasok, 2. és 4. szektor – családok. A tribünön a helyek érkezési sorrendben, Dunakeszi Kártya bemutatásával foglalhatók el.

Megközelítés:

Autóval:

A Repülőtéri út végén, a füves területen ingyenes parkoló áll a koncertre érkezők rendelkezésére.

Busszal:

A rendezvényre Dunakeszi Város Önkormányzata ingyenes buszjáratot indít a Dunakeszi MÁV-állomásról, amely az 5-ös járat vonalán 30 percenkénti indulással körjáratként közlekedik 17.40 és 23.48 között. A buszmenetrend a csatolt mellékletből elérhető.

Lime rollerrel:

A könnyebb hazajutás érdekében a rendezvény ideje alatt a helyszín bejáratánál közösségi rollerek is rendelkezésre állnak. Az érintett napon a Lime roller szolgáltató a helyszínen ideiglenes mobilitási (parkolási) pontot üzemeltet.

xlsx ikon

Buszmenetrend

Letöltés