! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Nagy Rita kapta az Év kisgyermeknevelője díjat Dunakeszin

KezdőoldalHírekNagy Rita kapta az Év kisgyermeknevelője díjat Dunakeszin
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2022-04-21

Nagy elismerés dicséretet kapni olyan intézményi közegben, ahol mindenki nagyon magas színvonalon végzi a munkáját. Dunakeszin az Év kisgyermeknevelőjét a Dunakeszi bölcsődék vezetői és a DÓHSZK vezetője, Szabóné Ónodi Valéria választják már 2010 óta.

Nagy Rita 2018-ban kezdett Dunakeszin dolgozni és jelenleg a Kincsem Bölcsőde vezetőhelyettese, csoportvezetője, aki mindig lelkesen, maximálisan végzi munkáját. Nagyon vidám, kedves, nyitott személyiség, jó csapattag, ezt igazolja az is, 2020-ban a Kincsem Bölcsődében a munkatársak az év dolgozójának választották.

Nagyon fontos feladatot látnak el nap, mint nap a pedagógusok, Dunakeszin 70 éve vannak bölcsődei férőhelyek. Szerencsére ez az évek során folyamatosan növekszik, jelenleg Dunakeszin 4 bölcsőde fogadja szeretettel a családok legapróbb tagjait. A bölcsődék fejlesztése is folyamatos városunkban, hamarosan indul a Napsugár Bölcsőde bővítése – 4 csoportszobával és 56 új férőhellyel – önkormányzati és állami támogatásból.

„Egy olyan szolgáltatásnak, ahová a legdrágább kincsüket teszik az emberek, mindig is kimagaslónak kell lennie. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legnagyobb nem megyei jogú városában ez ennyire sikeresen működik” – említette Dióssi Csaba polgármester köszöntő beszédében.