! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Online account manager is az egyre bővülő Dunakeszi Kártya körben

KezdőoldalHírekOnline account manager is az egyre bővülő Dunakeszi Kártya körben
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya
2021-04-15

Grafikai és reklámszakmai tanácsadás Zeller Brigittától kedvezményesen csak Dunakeszi Kártya tulajdonosoknak.

Zeller Brigitta vagyok, és ha szüksége van egy külsös szakmai segítségre akár grafikai tervezési munkák, akár rádióreklámok vagy online reklámok intézése kapcsán, keressen bizalommal.

Az elmúlt 20 évben több jónevű reklámügynökségnél dolgoztam, így sok tapasztalatom van a fenti feladatok szervezésében, menedzselésében. Precíz és megbízható munkával a legnehezebb feladatokat is igyekszem könnyebbé varázsolni Önnek. Dunakeszi Kártya tulajdonosoknak 10% kedvezményt adok az óradíjamból.

Online account/project/production manager

A reklámszakmában az account manager kapcsolatot tart a megrendelő és a kreatív részleg között. Felveszi a megbízást, a kreatív kollégák számára érthető formába önti, majd az elkészült anyagot átnézi, véleményezi, módosíttatja, elküldi vagy bemutatja a megrendelőnek, átbeszéli a felmerült kérdéseket, újabb igényeket, újra visszaküldi kreatív feldolgozásra, újra egyeztet az ügyféllel… Egészen addig, míg mindenki számára megfelelő, elégedettséget sugárzó anyag születik.

A project manager egy-egy projekt irányításában kap szerepet. A produkciós menedzser pedig segíti a gyártások irányítását, kezdve az árversenyeztetéstől, a kapcsolattartáson át a nyomdákkal, programozókkal és kivitelezőkkel, egészen a gyártások felügyeletének a végéig.

Persze emellett számos teendője akad, mint az adminisztráció, szerződések, prezentációk, árajánlatok készítése, de ettől olyan sokoldalú, és van rá szükség!