! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Optometer Optika az első Dunakeszi Kártya elfogadóhely

KezdőoldalHírekOptometer Optika az első Dunakeszi Kártya elfogadóhely
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya
2021-03-02

Vérfrissítésen esett át a Dunakeszi Kártya, kedvezményes vásárlási lehetőséggel bővült a szolgáltatások köre.

Március elsejétől érdemes alaposan szemügyre venni a dunakeszi üzletek kirakatait. Hisz ahol meglátják a Dunakeszi Kártya elfogadó hely matricát, ott garantáltan kedvezményesen vásárolhat, aki rendelkezik a kártyával vagy épp letöltötte telefonjára a Dunakeszi App alkalmazást.

Az első elfogadóhelyet igazoló matricát Dióssi Csaba polgármester úr személyesen ragasztotta ki a 25 éve a városban működő Optometer Optika ajtajára. Cserpes Andrea Fő úti optikája mellett, az első felhívásra 6 másik kereskedő és szolgáltató is csatlakozott már a programhoz. Így akiknek már van Dunakeszi Kártyájuk, azok március 1-től az optika mellett kedvezményesen vásárolhatnak a Duna-parti Mi a kavics és Rév Büfében, School Bus Diner hamburgerezőben, a Hajkaland Fodrászatban, a Régió játékboltban és a Táblácska rajzok rendelése esetén.

Emellett pedig a polgármester úr egy Facebook csoportot is létrehozott, Dunakeszi Kártya – Válaszd a helyit! elnevezéssel, ahol a virtuális térben is találkozhatnak és jobban megismerhetik a fogyasztók a kereskedőket, szolgáltatókat. 

A csoportban megtalálható lesz minden információ a kártya felhasználási lehetőségeiről, az elfogadóhelyekről, itt hirdethetőek a kártyához kapcsolódó kedvezmények valamint Dunakeszi Város Önkormányzatának célja, hogy a csoport közösségépítő, tapasztalatmegosztó funkciót is betöltsön a helyiek körében.