! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Pályázat a Liget utcai rendelő felújítására

KezdőoldalHírekPályázat a Liget utcai rendelő felújítására
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Egészség | Fejlesztések | Közérdekű
2017-07-27

Pályázat a Liget utcai rendelő felújítására

Dunakeszi Város Önkormányzata minden lehetséges módon igyekszik eleget tenni azon elhatározásának, mely szerint felújítja a városunkban lévő összes orvosi rendelőt. Ezúttal a Liget utcai rendelő felújítására nyújt be pályázatot.

A Liget utcai orvosi rendelőben jelenleg két háziorvos és a tüdőgondozó működik. Sajnos jelenleg az épület adottságai és a tüdőgondozó helyigénye nem teszi lehetővé, hogy a szűrésre és gondozásra érkező betegek várakozása külön helyiségben történjen. A szakorvosi rendelőintézet épületében működő orvosi ügyelet és mentőszolgálat helyén azonban ezek a feltételek biztosíthatók, ráadásul helyben megoldható lenne a tüdőgondozó által készített felvételek digitalizálása is. Így az elkészült tervek szerint a tüdőgondozó a rendelőintézet épületében, míg az orvosi ügyelet és a mentőszolgálat központja a Liget utcában kapna helyet.

Az ehhez szükséges átalakítás becsült költsége 192 millió forint, melyhez nyertes pályázat esetén 128,8 millió forint pályázati forrás érkezhet.