! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Dunakeszi Városi Nyári Tábor

KezdőoldalHírekDunakeszi Városi Nyári Tábor
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2024-04-15

Tájékoztató

Az idén is élményekben gazdag vakációról szeretnénk gondoskodni a Dunakeszin élő általános iskolás gyermekek számára; ezért a városi tábor idén is megnyitja kapuit a kalandra vágyó gyermekek előtt.

A városi nyári napközis tábor időszaka 2024. július 1 – augusztus 9. A jelentkezési határidő 2024.április 15-től május 17-ig tart.

Nyári Tábor helyszíne:
VSD Nyíltvízi Edzőközpont, Dunakeszi, Duna sor 29.

A tábor naponta 11 órát üzemel:
Hétfőtől – péntekig, 7:30-tól – 15:30 óráig;
Ügyelet: 6:30-tól és du. 15:30-tól – 17:30-ig.
Táborvezető: Rákos Nikoletta.
Elérhetősége: tel.: 06-20/ 326 4333

A helyi programok ingyenesek.

Információk

 • Tájékoztatjuk, hogy a tábor befogadóképessége férőhely tekintetében korlátozott.
 • Minden jelentkező maximum 3 turnusra jelentkezhet.
 • Az iskoláskorú óvodások jelentkezését csak abban az esetben fogadhatjuk el, ha nagyobb testvére jelentkezett ugyanarra a
  turnusra.
 • A táborba csak Dunakeszin lakó vagy dunakeszi általános iskolába járó gyerekeket fogadunk.
 • Az általános iskola 1-6. osztályos tanulói vehetnek részt a táborban.
 • SNI gyerekeket a táborunk nem tud fogadni, mivel nem tudjuk biztosítani az ilyen nehézségekkel küzdő gyerekek szakszerű
  ellátását.
 • A turnusokat a táborvezető a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tölti fel.
 • Amennyiben férőhely hiányában nem biztosítható adott turnusban a gyermek táboroztatása, a szervezők e-mailben jelzik azt a szülő felé.
 • A táborozás ideje alatti utólagos jelentkezések elfogadására csak szabad férőhely esetén van lehetőség.
 • A táborozás ideje alatt jelentkezni a táborvezetőnél lehet.

Jelentkezés

A táborba jelentkezni a következő linken lehet:

online jelentkezési lap

Az étkeztetés biztosítását utólagos jelentkezés esetén, legkorábban az Étkezési Csoportnál történő jelentkezés és az étkezési számla kiegyenlítését követő harmadik naptól tudjuk biztosítani.

Költségek, befizetés rendje

A tábor eszközhasználati díja 6.000.-Ft/hét/fő.
Étkezési kedvezményre jogosult és ingyenesen étkező gyermekek részére az eszközhasználati díj: 3.000.-Ft/hét/fő

Tábori étkezési díj: 6.375,- Ft/ hét/fő (1.275.-Ft/nap/fő), amely napi háromszori étkezést tartalmaz.

A tanévben étkezési kedvezményre jogosult gyermekeknek a tábori étkezési díjra is érvényes a kedvezményük, amennyiben a
kedvezményre jogosító időszak lefedi a tábori részvétel idejét. A kedvezményt az eszközhasználati díj vonatkozásában is kiterjeszti
Dunakeszi Város Önkormányzata (fél árban vehető igénybe). A térítésmentesen étkezőknek a tábori jelentkezéshez, az ingyenességről szóló sorszámozott igazolást szükséges átvenni az Étkezési Csoportnál. Diétás étkezési igényt az Étkezési Csoportnál kell jelezni.

A tábori eszközhasználati díj befizetése az Étkezési Csoport által kiállított, az étkezési díj befizetéséről szóló igazolás bemutatásával lehetséges.
Az igényelt, illetve az időközben új igényként választott turnus(ok) étkezési díját a kiválasztott turnus kezdőnapja előtt 3 munkanappal kell
befizetni a DÓHSZK Étkezési Csoport pénztárában. Az eszközhasználati díj befizethető a tábor helyszínén is, a tárgyhét hétfőin 07.00 és 09.30 között a fenti feltételek szerint.

Az étkezési díjak befizetésére kizárólag személyesen és készpénzben a DÓHSZK Étkezési Csoport pénztárában van lehetőség (2120 Dunakeszi, Vasút u.11), annak nyitva tartási idejében (Ügyfélfogadási rend megtalálható a Szülői
felületen:  https://dunakeszi.makof.hu ). Közös befizetésre (eszközhasználat + étkezési díj) ugyanott, június 24. 14.00-18.00 között van lehetőség. A befizetésről sorszámozott igazolást állít ki a DÓHSZK Étkezési Csoport, melyet a tábor első napján kell
bemutatni/leadni a Táborvezetőnek.

Az étkezés lemondását legkésőbb a tárgynapot megelőző munkanap, reggel 9.30 óráig lehet megtenni a tanévben megszokott rend szerint. Bővebb információ a szülői felületen megtalálható.

Jelentkezés, étkezés lemondása

A turnus változtatás/lemondás esetén írjon a dunakeszi.varositabor@gmail.com e-mail címre.

Teljes turnus étkezésének lemondása
A részvétel lemondásáról legkésőbb 2 héttel az igényelt turnus kezdőnapja előtt értesíteni kell a DÓHSZK-t és az Étkezési Csoportot.
Az étkezés lemondását minden esetben az etkezesmodositas@gmail.com e-mail címen DÓHSZK Étkezési Csoportjának kell jelezni, vagy személyesen. A határidőben le nem mondott napok étkezési díjait nem áll módunkban visszatéríteni.

A lemondási rend megegyezik az év közbeni jelzési renddel (tárgynapot megelőző munkanap reggel 9.30 óráig beérkezett jelzéseket tudja a rendszer kezelni).

A turnuson belül egy-egy nap(ok) étkezésének lemondása

Az étkezés lemondását minden esetben a DÓHSZK Étkezési Csoportjának kell jelezni. A határidőben le nem mondott napok étkezési díjait nem áll módunkban visszatéríteni.

A lemondási rend megegyezik az év közbeni jelzési renddel (tárgynapot megelőző munkanap reggel 9.30 óráig beérkezett jelzéseket tudja a rendszer kezelni). Határidőben történő jelzés esetén visszatérítjük az igazolt, befizetett összegeket.

Egészségi állapotot igazoló nyilatkozat leadási rendje, betegség igazolása

A tábor igénybevételéhez, a gyermek egészségi állapotáról szóló szülői igazolást a tábor megkezdésének első napján szíveskedjenek leadni a táborvezetőnek.

A gyermekek egészségvédelme érdekében beteg gyermek nem látogathatja a tábort!

A tábor igénybevételének feltétele a sorszámozott étkezési díj befizetését igazoló bizonylat bemutatása, melyet a készpénzes befizetést követően a DÓHSZK Étkezési Csoport állít ki, és amit a Táborvezetőnek a tábor megkezdésekor kell be mutatni.

Táborba érkezés rendje

A táborba jutáshoz igénybe lehet venni a helyi buszjáratot, melyet az önkormányzat a nyári táboroztatás ideje alatt biztosít a táborozók számára. Csoportos indulás reggelente 7.40 órakor a Béke utcai buszmegálló (Dunakeszi Gyártelep Vasútállomásnál) mögötti játszótérről.
A tábor végén 16.05 órakor csoportos érkezés ugyanide. A táborba jutás önköltséges. (menetrend a városi honlapon)
Érkezési idő: 6.30 – 8.00 óra között.
Kérjük a szülőket, amennyiben gyermekük egyedül közlekedhet, szíveskedjenek írásban jelezni a táborvezetőnek!

A helyi programok ingyenesek!
Dunakeszi, 2024. április 12. Dunakeszi Óvodai Humán Szolgáltató Központ és Könyvtár

Letölthető dokumentumok

Térkép

Galéria

docx ikon

Napközis nyári tábor egészségügyi nyilatkozat

Letöltés