! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

„Roska Péter” Dunakeszi Városi Nyári Tábor

KezdőoldalHírek„Roska Péter” Dunakeszi Városi Nyári Tábor
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Esemény | Közérdekű
2022-05-05

Május 31-ig várjuk a jelentkezéseket a dunakeszi városi gyermektáborba. Épül-szépül a választott helyszín parkja is, a gyerekeket új játszóeszközök várják majd.

Dunakeszi Város Önkormányzata 2022-ben is megszervezi a „Roska Péter” Dunakeszi Városi Nyári Tábort, ahol idén is 7 héten át várja a gyerekeket a Nyíltvízi Edzőközpont. A területen nagy erőkkel zajlik a parkosítás és az új játszótéri elemek telepítése, hogy mire a nyári szünet elkezdődik, teljes készültséggel álljon rendelkezésre a jól bevált helyszín. A lelkes pedagógusok és segítőik június 27. és augusztus 12. között színes programokkal, tartalmas időtöltéssel készülnek a diákok számára a Duna-parton (Duna sor 32.).

A jelentkezési lap és a szükséges nyomtatványok a csatolt mellékletből elérhetők, de az iskolák honlapjain és az Étkezési Csoport szülői felületéről is letölthetők (https://dunakeszi.makof.hu). A jelentkezési lap elektronikus leadási határideje: 2022. 05. 31.

A lapot olvashatóan, nyomtatott nagybetűkkel kérjük kitölteni, testvérenként külön nyomtatványt!

Étkezés teljes áru díja: 4 525 Ft / fő / turnus és az eszközhasználat díja: 4 000 Ft / fő / turnus. A tanévben étkezési kedvezményre jogosult gyermekeknek a tábori étkezési díjra is érvényes a kedvezményük, amennyiben a kedvezmény érvényességi ideje lefedi a tábori részvétel időszakát. Diétás étkezési igényét, kérjük, külön egyeztetni szíveskedjen az Étkezési Csoportnál.

A tábori étkezés díját a DÓHSZK pénztárában, KÉSZPÉNZBEN szükséges befizetni. Banki átutalást, bankkártyás fizetést a tábor szervezési sajátosságaira tekintettel, nem áll módunkban elfogadni.

Étkezési díj befizetési időszak: 2022. június 13-tól a táborkezdést megelőző 3. munkanapig.

Közös befizetés: eszközhasználat + étkezési díj: június 20. 14.00-18.00 között van lehetőség.

Befizetés helyszíne: Vasút utca 11. 1. emelet, DÓHSZK Étkezési Csoport irodája.

Amennyiben az eszközhasználati díj befizetéséhez nem megfelelő ez az időpont, lesz befizetési lehetőség a tábor helyszínén is, a tárgyhét hétfőin 07.00 és 09.00 között.

A tábor naponta 11 órát üzemel: hétfőtől – péntekig 7:30-tól – 15:30 óráig. Ügyelet: reggel 6:30-7:30 között és du. 15:30-tól – 17:30-ig. A táborba jutáshoz igénybe vehető díjmentesen a helyi buszjárat.

Táborvezető: Rákos Nikoletta

Jelentkezés rendje:

Jelentkezni elektronikus formában lehet. A megrendelő lapot kérjük e-mailben megküldeni az alábbi e-mail címre: szucs.renata.hszk@dunakeszi.hu

A jelentkezések elektronikus úton történő beküldési határideje: 2022.05.31.

  1. Tájékoztatjuk, hogy a tábor befogadóképessége férőhely tekintetében korlátozott.
  2. Minden jelentkező maximum 3 turnusra jelentkezhet.
  3. Az iskoláskorú óvodások jelentkezését csak abban az esetben fogadhatjuk el, ha nagyobb testvére jelentkezett a táborba.
  4. A turnusokat a táborvezető a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tölti fel.
  5. Amennyiben férőhely hiányában nem biztosítható adott turnusban a gyermek táboroztatása, a táborvezető e-mailben jelzi azt a szülő felé.
  6. A táborozás ideje alatti utólagos jelentkezések elfogadására csak szabad férőhely esetén van lehetőség.
  7. A táborozás ideje alatt jelentkezni a táborvezetőnél lehet.

Az étkezés lemondását, ESETLEGES TURNUSVÁLTOZTATÁSI IGÉNYT, minden esetben a DÓHSZK Étkezési Csoportjának kell jelezni. A határidőben le nem mondott napok/ turnusok étkezési díjait nem áll módunkban visszatéríteni

Figyelem! A tábor igénybevételének feltételei: étkezési- és eszközhasználati díj kiegyenlítése és szülői nyilatkozat arról, hogy a gyermek egészséges és közösségbe mehet.

Letölthető dokumentumok

Térkép

Turnusok

Galéria

Turnusok

I. június 27. – július 01.
II. július 04. – július 08.
III. július 11. – július 15.
IV. július 18. – július 22.
V. július 25. – július 29.
VI. augusztus 1. – augusztus 05.
VII. augusztus 08. – augusztus 12.