! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Szabadstrand fejlesztés V. üteme

KezdőoldalHírekSzabadstrand fejlesztés V. üteme
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Fejlesztések | Kisfaludy Strandpályázat | Strand
2022-07-19

A Dunakeszi Strandpályázat V. üteme véget ért.

Véget ért a Dunakeszi Duna Szabadstrand Fejlesztése pályázati projekt Kisfaludy Fejlesztési Program V. üteme, amelynek köszönhetően 29,936 millió forint állami támogatásból vízi- és sporteszközöket, mentőmellényeket, evezőket, napozóágyakat vásárolt az Önkormányzat, valamint rehabilitációs szakmérnök által tervezett taktilis vezetősávot épített ki a sétányon.

Kerékpáros szervízoszlop és 9 db biztonsági kamera telepítésére is sor került. A STR5-PM-003 azonosító számú projekt részeként a sétány mellett ligetes területen öntözőrendszert fektettek le, hogy a frissen ültetett fű és 1000 db nárcisz folyamatos vízellátása biztosított legyen. Az öntözőrendszer tervezése is az elnyert támogatásból valósult meg.

A vízieszközök tárolóhelyének kiépítése és az őrzés biztosítása után a strandra látogatók részére két darab SUP, 2 darab négy személyes kenu, egy darab egy- és egy darab kétszemélyes kajak bérlésére nyílik lehetőség.

A 2017-ben átadott Dunakeszi Szabadstrand a mostani befektetéssel már 3. alkalommal fejlődött tovább.

A korábbi Kisfaludy Programokban épült meg a mosdó, az öltöző, és kerültek ki a házirend táblák, a 3 napozóstég, a szelektív szemetesek, a strandszéf, a digitális tábla és bővült a pihenőpadok köre.