! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Szív futás

KezdőoldalHírekSzív futás
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Esemény | Sport
2021-09-25

Fessünk szívet az országra és legyünk együtt rekorderek!

Mozgásra invitál az Országos Lélek-Mentők Alapítvány Szív futás elnevezésű kezdeményezése, amelynek keretében a legnagyobb lefutott szív rekordját állíthatjuk fel közösen. A 2021. szeptember 24. és 26. között megrendezésre kerülő futó akcióval a mentők lelki egészségére kívánják felhívni a figyelmet a szervezők.

A tervezett útvonal az ország több városát, köztük Dunakeszit is érintve egy szívformát rajzol ki. A táv teljesítésére együtt, futva, biciklizve, sétálva 72 órán belül van lehetőség. Egy-egy táv egyénileg és csapatban is teljesíthető.

A részvételhez a Geox erre a célra fejlesztett applikációjának letöltése szükséges, amelyben egy tetszőleges távot és időpontot kell kiválasztani. Ezt követően a regisztráció és távfoglalás az Országos Szívfutás Rekord a Mentőkért facebook eseménynél és az Országos Lélek-Mentők Alapítvány oldalán lehetséges a meghirdetett google űrlappal.

Fontos, hogy a jelentkezést követően teljesítve legyen a táv, mivel rekordkísérlet lebonyolítására csak 3 nap áll rendelkezésre.

Az applikáció használatához a szervezők segítséggel is szolgálnak az esemény honlapján.