! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Szofverfejlesztés kedvezményesen a Dunakeszi Kártya tulajdonosknak

KezdőoldalHírekSzofverfejlesztés kedvezményesen a Dunakeszi Kártya tulajdonosknak
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Dunakeszi kártya
2021-08-26

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel és alkalmazás üzemeltetéssel foglalkozik.

Fő feladatunk, hogy az ügyfeleink digitalizációval kapcsolatos törekvéseit segítsük elő. Legyen az a konkrét, napi ügyvitel terén egy munkafolyamat digitális térbe való átültetése. Vagy akár az ügyfél termékeinek előállítása során végzett automatizálás.

Célunk, hogy átláthatóbb, gyorsabban végrehajtható folyamatokat, végeredményben nagyobb produktivitást és ezzel együtt nagyobb profitot biztosítsunk megrendelőinknek.

Fontosnak tartjuk az adatalapú döntéstámogatás elérhetővé tételét ügyfeleink számára, magyarul, hogy a korábban rögzített adataink milyen következtetéseket engednek meg, illetve a jövőben melyik döntésnek mi lesz az eredménye?

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink ma is a rengeteg technológiában otthonosan mozognak az IT világában, de soha nem fogunk hátra dőlni. Folyamatosan fejlesztjük a tudásunkat, hogy ez holnap is így legyen.

További információért látogasson el Facebook oldalunkra, és keressen bizalommal!

Az Innovative Software Solutions Kft. kedvezménnyel ajándékozza meg Dunakeszi kártyával rendelkező ügyfeleitÉrtékesnek tartjuk a helyi kapcsolatokat, így helyi lakosok, vállalkozások számára bármilyen egyedi szoftverfejlesztés díjából 5% kedvezményt adunk.