! BETA VERZIÓ
Weboldalunk jelenleg BETA verzióban fut. Kérjük, segítsen a tesztelésben és ha hibát tapasztal küldje el nekünk.

Terelt útvonalon közlekednek a helyi járatok a Fóti út probléma miatt

KezdőoldalHírekTerelt útvonalon közlekednek a helyi járatok a Fóti út probléma miatt
Vissza a listához További cikkek a kategóriában
Közérdekű
2021-07-17

Hétköznap a 2 és 3 számú, hétvégén az 5 és 6 számú buszokat érinti a terelés.

Piros pöttyel jelöltük a térképen az érintett buszmegállót, amelyet elkerülnek a következő napokban a helyi járatok az esőzés okozta lyuk miatt a Fóti úton.

A Fóti út 56. sz. előtti, a Rehabilitációs Intézet elnevezésű megálló ideiglenes a Jászai Mari utcába került, a Jászai Mari u. és Fóti út kereszteződésébe. A Vasútállomás felé haladó oldalon az eredeti helyén marad az azonos nevű megállóhely.

Hétköznap a 2 és 3 számú, hétvégén az 5 és 6 számú buszjáratra vonatkozik mindaddig, amíg az út vagyonkezelője és üzembentartója, a Magyar Közút Zrt. el nem hárítja a problémát.

A helyszínen vannak már rajtuk kívül az ELMŰ-ÉMÁSZ Zrt. és a DMRV Zrt. munkatársai is. Az úttest alatt található a DMRV Zrt. csapadékvíz csatornája, és az éjszakai esőzés miatt benne hömpölygő víz alámosta az úttestet, épp egy villanyoszlop tövében. A szakemberek szerint jövő hét végére lesz készülnek el a helyreállítással, teljes útzár mellett dolgoznak majd. Így a Tisza utcáról nem lehet balra, az M2 irányában kihajtani.

Addig is szíves türelmüket és megértésüket kérjük!